کد خبر: ۶۷۶۷۱

برنامه‌های دفتر آفرینش‌های ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

مدیر آفرینش‌های ادبی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برنامه‌های این دفتر در سال جاری را تشریح کرد.

به گزارش شهر، مهدی قزلی مدیر جدید آفرینش‌های ادبی معاونت فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره برنامه‌های آتی این معاونت در سال جاری، بیان داشت: تلاش داریم تا با شناسایی امکانات و توانمندی‌های موجود در فرهنگسراها، مناطق شهر تهران و ستاد، برنامه‌هایی را در حوزه ادبیات در راستای علایق و سلایق مردم تدوین کنیم.

وی بیان کرد: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران یک سازمان عمومی است نه یک سازمان تخصصی بنابراین ضمن اینکه برنامه‌هایمان اختصاص به حوزه ادبیات، از جمله شعر، طنز و داستان دارد اما باید عمومیت داشته به طوری که برای عموم مردم قابل استفاده باشد.

قزلی ادامه داد: منظورم از مردم، مردم علاقه‌مند در حوزه ادبیات است یعنی واقعیت این است که سعی می‌کنیم در برنامه‌های خود حتماً این موضوع را مدنظر قرار دهیم که سراغ کارهایی برویم که جامع بوده و عموم مردم را تحت پوشش قرار دهد و هم اختصاص و تخصص را در حوزه ادبیات پوشش دهیم.

وی افزود: برنامه‌ مدنظرم این است که ظرفیت‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را در اختیار گروه‌ها و کانون‌هایی که دارای برنامه‌هایی بوده و فعال هستند، قرار دهیم تا بتوانند خود را شکوفا کنند یعنی اگر کانونی با داشتن یک مکان برای برگزاری شب شعر کارش راه می‌افتد، برنامه‌هایش روی زمین نماند و کارش پیش برود.

مدیر آفرینش‌های ادبی معاونت فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: امیدوارم در این قضیه بتوانیم حرکت خوبی را انجام دهیم طوری که کانون‌ها، گروه‌ها و مردمی که علائقی در این حوزه‌ها دارند و می‌خواهند کارهایی را انجام دهند، بتوانند از امکانات گسترده سازمان فرهنگی هنری شهر تهران استفاده کنند.

وی اضافه کرد: این سازمان در مدیریت ادبی چندین برنامه شاخص را مدنظر خود قرار داده است که صحبت کردن درباره آنها بسیار زود است چراکه هنوز اجرایی شدن این برنامه‌ها مشخص نیست اما پس از رسیدن به قطعیت، در اولین فرصت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

قزلی ادامه داد: چندین جشنواره در این حوزه در دستور کار سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران وجود دارد که باید ببینیم با توجه به بودجه‌ای که اختصاص پیدا می‌کند، کدام از آنها قابل اجرا است.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نشست رسانه‌ای هفتمین جشنواره تئاتر شهر برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر
هدیه‌ای از جنس فرهنگ؛ پویش بزرگ «کتاب مامان۲» در تهران کلید خورد
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
تجلیل از مادر شهید سردار محمود باقری از شهدای جنگ ۱۲ روزه