کد خبر: ۶۷۷۲۹

عضو شورای شهر تهران:

استانداری تهران به کمک مدیریت شهری بیاید

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: موضوع فرهنگ ترافیک در دنیا جا افتاده و در کشور ما نیز درحال نهادینه شدن است و به این منظور تمام نهادها و ارگان‌ها به همراه همه رسانه هاباید کمک کنند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، محمد مهدی تندگویان با حضور در جمع اعضای ستاد استقبال از مهر 92 در مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران، افزود: آموزش و فرهنگ سازی در موضوع ترددهای شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هدف نهایی دست اندرکاران حوزه ترافیک حفظ آرامش و تأمین سلامت شهروندان است.

وی در این نشست که با حضور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد، روانی ترافیک را باعث آرامش روانی جامعه دانست و اظهار کرد: آموزش و فرهنگ سازی در زمینه ترافیک می تواند به آرامش مردم کمک کند.

مهندس تندگویان با اشاره به این که ترافیک صرفاً مختص به تهران نیست، تصریح کرد: سایر کلان شهرهای دنیا مانند توکیو نیز با ترافیک سنگین رو به رو هستند اما با وجود سنگینی ترافیک نظم و آرامش در جریان ترددهای شهری آن ها بر قرار است.

وی با بیان این که تولید خودرو و افزایش میزان استفاده از این وسیله در کل کشور به ویژه تهران در حال افزایش است،اضافه کرد: به همین دلیل نمی توانیم انتظار داشته باشیم روزی معضل ترافیک صد در صد حل شود بلکه در صورت تحقق مدیریت یکپارچه شهری می توانیم منتظر ترافیکی آرام و منظم باشیم.

مهندس تندگویان با ذکر این نکته که اگر نهادهای دیگر نیز وظایف خود را به خوبی مدیریت شهری انجام می دادند، مشکلات بسیار کمتر می شد، گفت: شهرداری تهران وظایفش را خیلی خوب انجام می دهد و از این رو سایر نهادها نیز باید در کنار مدیریت شهری قرار گرفته و به کمک آن بیایند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تأکید بر این که شورای شهر، شورای شهرداری تهران نیست بلکه شورای شهر است، خاطرنشان کرد: نهادهای ذیربط همچون استانداری و فرمانداری نیز باید به کمک مدیریت شهری آمده و در تحقق مدیریت یکپارچه شهری مشارکت کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو