کد خبر: ۶۷۹۰۴

پایان نمایشگاه برکت با حضور محموداحمدی نژاد

نمایشگاه برکت «سبک زندگی اسلامی» شب گذشته با حضور حمید مقدم‌فر، معاون فرهنگی سپاه و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان به کار خود پایان داد.

به گزارش شهر، نمایشگاه برکت «سبک زندگی اسلامی» شب گذشته با حضور حمید مقدم‌فر، معاون فرهنگی سپاه و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان به کار خود پایان داد.

در این مراسم مقدم فر ضمن بازدید از نمایشگاه برکت با تشکر از ابتکار و خلاقیت دست اندرکاران در برگزاری این نمایشگاه گفت: فرهنگ از سه طبقه تشکیل می‌شود که طبقه اول آن اعتقادات و باورها است، طبقه دوم  مجموعه ارزش‌های حاکم بر فرهنگ و طبقه سوم نمود باورها و ارزش‌ها است.

وی ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ما باید فعالیت‌های فرهنگی را به گونه‌ای بسط و گسترش دهیم تا سبک زندگی اسلامی در رفتار مردم نمود عینی پیدا کند.

مقدم فر اظهار داشت: فرهنگ باید به صورت محله محور مهندسی شود و مباحث قوی در خصوص سبک زندگی اسلامی در میان نخبگان، مسئولان و دست اندرکاران فرهنگی جامعه جریان داشته باشد.

معاون فرهنگی سپاه با تأکید بر سبک زندگی و ازدواج جوانان گفت: لازم است در خصوص سبک زندگی و ازدواج جوانان کارهای فرهنگی بیشتری انجام شود، چرا که هم اکنون یکی از معضلات جامعه ما چگونگی ازدواج دختران و پسران است.

وی خاطرنشان کرد: والدین، جوان‌ها و نوجوانان باید گروه مخاطب آموزش‌های فرهنگی سبک زندگی در جامعه باشند.

نمایشگاه برکت «سبک زندگی اسلامی» با هدف نشان دادن تناقض‌‌های رایج در سبک‌های رایج زندگی کنونی و معرفی گوشه‌ای از سبک زندگی ایده‌آل که همان سبک زندگی اسلامی است در محله چهارراه نظام‌آباد برگزار شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران