کد خبر: ۶۸۰۳۷

شبکه تلویزیونی فرهنگ و هنر در را ه است

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون سيماي رسانه ملي در خصوص تعامل و همكاري هاي مشترك در برنامه‌هاي فرهنگي و هنري با يكديگر ديدار و گفتگو كردند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومي سيما، در اين جلسه كه با حضور وزير ارشاد ،‌ معاون سيما و مديران شبكه هاي سه و قرآن و معارف سيما برگزار شد دكتر علي جنتي از اهتمام رسانه ملي در پرداخت مناسب به موضوعات فرهنگ و هنر از جمله حوزه هاي كتاب ،‌ سينما ،‌ موسيقي و تئاتر تقدير و تشكر كرد.

وزير ارشاد همچنين تاسيس يك شبكه تلويزيوني با موضوع فرهنگ و هنر را ضروري دانست و از مسوولان سيما خواست با تشكيل كارگروه مشترك بين دو سازمان در آينده ، اين شبكه راه اندازي شود.

دكتر علي دارابي نيز در اين ديدار به طراحي سيما براي توليد برنامه هاي فرهنگي چون ميدان هفت با موضوع خاص فرهنگ و نيز برنامه هفت اشاره كرد و گفت : شبكه قرآن و معارف سيما نيز در برنامه فصل نو به موضوع مطالبات فرهنگي رهبر معظم انقلاب مي پردازد.

معاون سيماي رسانه ملي از تشكيل كارگروه مشترك بين معاونت سيما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ابراز اميدواري كرد اين تعامل دو جانبه موجب تقويت همكاري ها و ساخت برنامه هاي پربيننده در عرصه فرهنگ و هنر شود.

وي همچنين با تاكيد بر آمادگي همه جانبه سيماي جمهوري اسلامي ايران در حوزه فرهنگ قرآني با معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد ، به كاهش سهميه هنرمندان در حج تمتع سال هاي اخير اشاره كرد و گفت : حضور هنرمندان تلويزيون در اين همايش بزرگ اسلامي موجب به تصوير كشيدن اين آئين با عظمت مي شود كه اميدوارم كه اين مشكل در سال هاي آينده برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران