کد خبر: ۶۸۱۲۹

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس مطرح کرد

تهدید سلامت جامعه نتیجه گرانی محصولات لبنی است

عباس رجایی با به دور از منطق خواندن افزایش بی‌سابقه قیمت محصولات لبنی، گفت: سلامت افراد در جامعه با گرانی محصولات لنبی در خطر است.

به گزارش شهر عباس رجایی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه افزایش قیمت محصولات لبنی به کاهش قدرت خرید مردم در جامعه منجر شده است، افزود: دولت باید سیاست‌های حمایتی خود از تولید‌کنندگان در برابر گرانی را افزایش دهد تا به این ترتیب شاهد کاهش قیمت لبنیات باشیم.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب که عدم نظارت بر عملکرد کارخانه‌های تولید محصولات لبنی دست آن‌ها را برای افزایش هر میزان قیمتی باز کرده است، تصریح کرد: دولت باید علاوه بر حمایت از واحدهای تولیدی به نظارت دقیق بر عملکرد آن‌ها نیز توجه داشته باشد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با به دور از منطق خواندن افزایش بی‌سابقه قیمت محصولات لبنی، گفت: سلامت افراد در جامعه با گرانی محصولات لنبی در خطر است که با پرداخت یارانه به این محصولات می‌تواند از آن جلوگیری کرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، ادامه داد: با توجه به گرانی‌هایی که در جامعه وجود دارد باید دولت کاری کند تا تولید برای تولید‌کننده به صرفه باشد که متاسفانه این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، با بیان این مطلب که وقتی تولید‌کننده نهاده‌های دامی را گران خریداری می‌کند نمی‌تواند دست‌رنج خود را ارزان به تاراج بگذارد، تصریح کرد: دولت باید نظارت دقیقی بر قیمت ها داشته باشد تا نه ضرری متوجه تولیدکننده شود و نه مصرف کننده.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، یادآور شد: رسیدن به حماسه اقتصادی منوط به آماده بودن شرایط لازم برای حمایت از تولید است.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)