کد خبر: ۶۸۱۸۵

پخش سری جدید «خانومی که شما باشی» از فردا

تهیه کننده «خانومی که شما باشی» معتقد است این مجموعه تصویری از زنان موفق و اصیل ایرانی است که به واسطه حضور موثر در عرصه‌های خانوادگی و فرهنگی می‌توانند برای دیگر زنان جامعه الگو باشند.

به گزارش شهر، آزاده نامداری گفت: سری جدید این مستند در 20 قسمت به زنان موفق امروز می‌پردازد، زنانی که در زندگی خصوصی خود مادران و همسران موفق و در عرصه‌های اجتماعی تاثیر گذارند.

وی با بیان این که سری جدید این برنامه از فردا، 14 مهر ساعت 19 و 40 دقیقه در کنداکتور پخش شبکه دو قرار می‌گیرد، افزود: در  قسمت‌های نخست این برنامه به سراغ خانم‌های پلیس با گرایش‌های مختلف پلیس راهنمایی رانندگی، زنان شاغل در حوزه جنایی، خبرنگار حوزه پلیس و موارد دیگر می‌رویم تا برشی از زندگی خصوصی و اجتماعی آن‌ها را به تصویر بکشیم.

به گفته نامداری همه زنانی که در این مستند به زندگی آن‌ها پرداخته می‌شود، قابلیت این را دارند که به عنوان الگویی برای دیگر بانوان کشور مطرح شوند، آن ها در خانواده شخصیت‌های قابل اتکا و در جامعه زنانی تاثیر گذارند.

این تهیه کننده تصریح کرد: 7 قسمت نخست «خانومی که شما باشی» به زنان فعال در نیروی انتظامی اختصاص پیدا کرده و 13 قسمت دیگر نیز به زندگی بهترین‌هایی از جامعه زنان ایران، نماینده طیف‌های مختلف مثل زنان خانه‌دار، پزشک، فعال محیط زیست، همسر جانباز و شهید و نمونه‌هایی مثل مادر شهید احمدی روشن می‌پردازد.

آزاده نامداری با اعلام این که در این مستند تلاش کردیم تصویر زنان و موفق و اصیل ایرانی را در تلویزیون منعکس کنیم، افزود:

این برنامه مخاطبان شبکه دو را به استان‌های مختلف کشور می‌برد و با اتفاقات شیرین و شگفت‌انگیز همراه می‌کند، مثلا یکی از اتفاقات هیجان انگیز این است که ما در مجموعه تلویزیونی «خانومی که شما باشی» با یک مادر پیش و پس از تولد فرزندش همراه شده و بخش‌های جالبی از زندگی این زن توانمند را به تصویر کشیدیم.

«خانومی که شما باشی» به سفارش اجتماعی شبکه دو در 20 قسمت 25 دقیقه تولید شده، سری نخست این برنامه نوروز 91 روی آنتن شبکه رفت و توانست توجه بسیاری از مخاطبان و کارشناسان رسانه را به خود جلب کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو