کد خبر: ۶۸۳۲۶

در دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا

سود دو میلیاردی استقلال از لیگ قهرمانان

تیم فوتبال استقلال که در دوازدهمین دوره رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا شرکت داشت از ابتدای این مسابقات تا حذف در مرحله نیمه نهایی، در مجموع بیش از دو میلیارد تومان پاداش دریافت کرد که البته هنوز بخشی از این مبلغ به حساب باشگاه واریز نشده است. این در حالی است که استقلال در صورت غلبه بر نماینده کره‌جنوبی، صعود به فینال مسابقات، دست کم 750 هزار دلار دیگر پاداش دریافت می‌کرد و اگر قهرمان می‌شد پاداشی یک و نیم میلون دلاری در اختیار آبی‌پوشان قرار می‌گرفت.

به گزارش شهر، لیگ قهرمانان فوتبال آسیا در حالی برای استقلال با تساوی خانگی 2 - 2 برابر اف‌سی سئول کره‌جنوبی در مرحله نیمه نهایی و حذف از گردونه مسابقات به پایان رسید که نماینده ایران با حضور در جمع چهار تیم برتر قاره آسیا دست کم از نظر مالی پاداش‌هایی را از آن خود کرد. هر چند استقلال به خاطر نرسیدن به فینال ضرر 750 هزار و یا 1/5 میلیون دلاری را متحمل شد با این حال این تیم 670 هزار دلار را بر اساس آیین‌نامه مسابقات از AFC دریافت کرد که البته هنوز بخشی از این پول به حساب نماینده کشورمان واریز نشده است.

استقلال در مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات در گروه D با تیم‌های الهلال عربستان، العین امارات و الریان قطر همگروه بود که به اعتقاد کارشناسان دشوارترین گروه مرحله مقدماتی بود تا جائیکه از آن به عنوان گروه مرگ یاد شده بود. کنفدراسیون فوتبال آسیا بنابر مقررات بازی‌های این فصل لیگ قهرمانان آسیا، به ازای هر بازی خارج از خانه به تیم‌ها 30 هزار دلار به عنوان کمک هزینه پرداخت کرد که استقلال نیز به خاطر سه دیدار خارج از خانه 90 هزار دلار را دریافت کرد.

این البته همه درآمدهای شاگردان قلعه‌نویی در مرحله گروهی نبود چرا که هر برد در این مرحله 40 هزار دلار پاداش به دنبال داشت. آبی‌پوشان پایتخت در مرحله گروهی چهار برد کسب کردند که به خاطر این بردها 160 هزار دلار به عنوان پاداش به این تیم تعلق گرفت. تساوی 3 - 3 این نماینده ایران در هفته نخست در زمین الریان قطر نیز بدون پاداش نماند و کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ 20 هزار دلار دیگر را به استقلال پرداخت کرد تا در مجموع استقلالی‌ها 180 هزار دلار در دور گروهی پاداش دریافت کنند.

استقلال در مرحله یک هشتم نهایی حریف الشباب امارات شد که در بازی رفت حریف را در خاک امارات 4 بر 2 شکست داد و در دیدار برگشت با این تیم به تساوی بدون گل رسید. سفر آبی‌ها به دوبی برای برگزاری دیدار رفت با الشباب باعث شد تا AFC این بار مبلغ 40 هزار دلار را به عنوان کمک هزینه به نماینده ایران پرداخت کند. در کنار آن 50 هزار دلار دیگر به تیم استقلال تعلق گرفت که این مبلغ پاداش حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بوده است.

صعود به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیز پاداش دیگری بر اساس آیین نامه مسابقات به دنبال داشت. این بار کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ 80 هزار دلار را به حساب نماینده کشورمان واریز کرد. ضمن اینکه کمک هزینه سفر در مرحله یک چهارم نهایی نیز به نسبت مراحل قبل افزایش یافت. بر این اساس آبی‌های پایتخت مبلغ 50 هزار دلار را برای برگزاری دیدار برگشت مقابل بوریرام تایلند دریافت کردند.

استقلال که به دنبال ستاره سوم خود در لیگ قهرمانان آسیا بود در دو بازی رفت و برگشت برابر بوریرام تایلند پیروز شد تا به جمع چهار تیم برتر این مسابقات راه یابد. شاگردان قلعه‌نویی این بار بابت حضور در مرحله نیمه‌نهایی مبلغ 120 هزار دلار پاداش را به حساب باشگاه واریز کردند. این پاداش در واقع به هر چهار تیم حاضر در مرحله نیمه‌نهایی تعلق گرفت. سفر به سئول و برگزاری بازی رفت مقابل تیم اف‌سی سئول نیز سبب شد تا مبلغ 60 هزار دلار دیگر در اختیار نماینده ایران قرار گیرد که این کمک هزینه نیز در قیاس با مراحل قبل رشد داشته است.

بدین ترتیب استقلال در مجموع 670 هزار دلار(بیش از دو میلیارد تومان) از این رقابت‌ها درآمدزایی ارزی داشته که البته همه آنها در اختیار باشگاه ایرانی قرار نگرفته و بخشی از این مبلغ جزو مطالبات تیم استقلال از کنفدراسیون فوتبال آسیا محسوب می‌شود. نکته جالب اینکه نرسیدن آبی‌پوشان تهرانی به فینال این مسابقات برای این باشگاه ضرر بزرگ دیگری نیز به دنبال داشت. در صورتی که استقلال در فینال حضور می‌یافت و قهرمان می‌شد جدای درآمد 670 هزار دلاری که تا این مرحله کسب کرده بود، مبلغ یک و نیم میلیون دلار دیگر دریافت می‌کرد و حتی اگر بازی نهایی را واگذار می‌کرد پاداش 750 هزار دلاری به حساب این باشگاه واریز می‌شد که با حذف از گردونه مسابقات این پاداش قابل توجه را از دست داد.

نکته جالب دیگر اینکه استقلالی‌ها حساب‌هایی را به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده‌اند که هیچ کدام از آنها به بانک‌های داخل کشور تعلق ندارد. مشکلاتی که در دوره‌های قبل به خاطر تحریم گریبان آبی‌ها را گرفته بود باعث شد تا آنها حساب‌های بانک‌های خارج از کشور را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار بدهند. از قرار معلوم باشگاه استقلال از این درآمدها بخشی از هزینه قراردادهای بازیکنان خارجی خود را تامین می‌کند.

 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام