مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران منصوب شد/
سفارش وزیر ارشاد به مدیر جدیدش برای همکاری با شهرداری
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، طی حکمی «برزین ضرغامی» را به سمت «مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران» منصوب کرد.
به گزارش شهر به نقل از به مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، در حکم علی جنتی آمده است:
«نظر به مراتب علمی، سوابق فرهنگی و تجربیات ارزنده جنابعـالی به موجب این ابلاغ به سمت «مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران» منصوب می شوید.»
امید میرود با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از کلیه ظرفیتهای موجود و نیروهای کارآمد و فرهیخته در جهت رشد فضائل اخلاقی، اعتلای فرهنگ و هنر ایران و اسلام موفق و مؤید باشید.
مقتضی است در جهت استفاده از فضای فرهنگی، فرهنگسراها و سایر امکانات فرهنگی و هنری همکاری نزدیک با شهرداری تهران داشته باشید.»
برزین ضرغامی، دارای دکترای جغرافیای سیاسی می باشد و از جمله سوابق وی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کشور
مدیر کل مرکز فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
عضو هیات مدیره و معاون موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران
مدیر عامل خانه اندیشمندان
دبیر و عضو شورای سیاست گذاری کتاب شهرداری تهران
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار