کد خبر: ۶۸۵۳۰

رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران شهر تهران مطرح کرد

دانش آموزان با قطار به راهیان نور می روند؛ نه با اسکانیا

رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران شهر تهران گفت: ۴۶۲ دانش‌آموز تهرانی به همراه مربیان خود امروز در قالب اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی عازم مناطق عملیاتی می‌شوند که برای حمل و نقل آنها از قطار استفاده می‌شود.

به گزارش شهر اردوهای راهیان نور دانش‌آموزی از روز 13 مهر با حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش عازم مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور شد.امروز شنبه 20 مهر نیز کاروان راهیان نور دانش‌آموزان تهرانی عازم مناطق عملیاتی جنوب می‌شود.

پریا فروهر رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران شهر تهران در این خصوص گفت: 462 دانش‌آموز تهرانی امروز با بدرقه مسئولان آموزش و پرورش و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عازم مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور می‌شوند.

وی افزود: این دانش‌آموزان از مناطق دوکوهه، فتح المبین، شلمچه،‌گردان تخریب و مسجد جامع خرمشهر بازدید می‌کنند که در روز سه شنبه دعای عرفه را در شلمچه قرائت می‌کنند.

رئیس اداره شاهد و امور ایثارگران شهر تهران با اشاره به اینکه دانش‌آموزان 4 روز از مناطق عملیاتی بازدید کرده و سپس عازم تهران می‌شوند، گفت: تمام دانش آموزان با قطار به منااطق عملیاتی جنوب رفته و با قطار نیز برمی‌گردند که دانش آموزان سال دوم متوسطه به این اردوها اعزام می‌شوند. البته در شهرهای اندیمشک و خرمشهر برای جابه جایی به مناطق عملیاتی از 11 اتوبوس برای دانش‌آموزان استفاده می شود.

فروهر در پاسخ به این پرسش که آیا اتوبوس‌های مورد استفاده اسکانیا است؟ عنوان کرد: در این زمینه اطلاعی ندارم.

تعدادی از دانش‌آموزانی که در اردوهای راهیان نور شرکت کرده‌اند درخصوص اجباری بودن اردوهای راهیان نور عنوان کردند: این اردوها اجباری نیست اما تا سال گذشته حضور در این اردوها در قالب درس آمادگی دفاعی 8 نمره داشت و به نوعی اجباری بود.

علی اصغر فانی نیز در خصوص اجباری بودن اردوهای راهیان نور گفت:‌تمام اردوهای آموزش و پرورش اختیاری است و هیچ اجباری برای حضور در این اردوها وجود ندارد و دانش‌آموزان با رضایت والدینشان در این اردوها حضور می‌یابند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو