کد خبر: ۶۸۵۳۱

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش خبرداد:

تصویب آیین‌نامه برای نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در مدارس

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: این معاونت اخیرا آیین‌نامه‌ای را مصوب کرده است که هدف از آن نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانش‌آموزان است که به زودی به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

به گزارش شهر فاطمه قربان معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های آموزش و پرورش به ویژه در دوره ابتدایی برای توسعه کتابخانه‌های کلاسی و مدارس، گفت: جلسات و کارگروه‌هایی را با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار کرده‌ایم و مقرر شده این کانون در سطح مدارس استان‌ها، نمایشگاه‌هایی را در مدارس دایر کند.

وی افزود: آیین‌نامه برگزاری نمایشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به استان‌ها ابلاغ می‌شود تا از این فرصتی که در قالب نمایشگاه‌ها در مدارس ایجاد می‌شود، برای توسعه فرهنگ کتابخوانی در بین دانش‌آموزان استفاده شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: سال گذشته برای مدارس روستایی و عشایری کمک‌هایی را با تفاهم‌نامه‌ای که با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان داشتیم، انجام دادیم و امسال نیز تجهیز کتابخانه‌های کلاسی مدارس عشایری و مناطق کمتر توسعه یافته در دستور کار قرار دارد.

به گفته قربان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان متقاضی برگزاری نمایشگاه‌های دائم در مدارس است که این تقاضا با موافقت معاونت آموزش ابتدایی همراه است، چرا که معتقدیم دانش‌آموزان می‌توانند در هر فرصتی که در اختیار داشته باشند، نسبت به تهیه کتاب از این نمایشگاه‌ها اقدام کنند.

وی تصریح کرد: یکی از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش، تجهیز 100 درصدی کلاس‌های ابتدایی به کتابخانه است و در حالی که بیش از50 درصد مدارس ابتدایی دارای کتابخانه‌های کلاسی هستند، در تلاش هستیم تا این طرح در 100 درصد کلاس‌ها اجرا شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای تحقق این امر آیین‌نامه‌ای را در معاونت ابتدایی مصوب کرده‌ایم که بر اساس آن فرهنگ کتابخوانی باید نهادینه شود که این آیین‌نامه به زودی به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

قربان، توجه به مقوله کتابخوانی و توسعه فرهنگ با ارزش کتابخوانی را از یکی مهم‌ترین اولویت‌ها و برنامه‌های آموزش و پرورش برشمرد و گفت: مشارکت خیرین و دانش‌آموزان می‌تواند آموزش و پرورش را در این زمینه یاری رسانده و برای مدیران نیز این دغدغه ایجاد شود که باید هر کلاسی در دوره ابتدایی برای دسترسی بهتر و سریعتر دانش‌آموزان به کتابخانه مجهز شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران