کد خبر: ۶۸۶۱۸

سنندجی به شهر خبرداد:

قول دولتی‎ها برای حل مشکل نوسازی مینی‌بوس‎ها‌ی پایتخت

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از قول دولتی‎ها برای حل مشکل نوسازی مینی‌بوس‎ها‌ و اتوبوس‎های پایتخت خبرداد.

پیمان سنندجی در گفت‌وگو با خبرنگار مدیریت شهری شهر درباره حل مشکل نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و مینی بوس های پایتخت، گفت: در این مورد به تازگی جلساتی با مسولان برگزار شده و  مکاتبه هایی نیز انجام گرفته است که بر همین اساس قول هایی برای حل مشکل نوسازی مینی بوس ها و واگذاری اتوبوس های جدید دولتی به تهران داده شده است.
 
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه افزود: امیدواریم با تحولات خوبی که صورت گرفته و شاهد حضور مدیران جدیدی هستیم که به حوزه حمل و نقل عمومی و مشکلات آن آشنا هستند، به سرعت نوسازی مینی بوس‌های پایتخت از سرگرفته شده و مشکل واگذاری اتوبوس های جدید دولتی به تهران حل شود.

سنندجی یاد آورشد: درحال حاضر1250 مینی بوس فرسوده در تهران فعال هستند که از این تعداد 121 دستگاه در سال گذشته نوسازی شده است و اکنون نزدیک به 1100 دستگاه نیاز به نوسازی دارد.

وی ادامه داد: درحالی که در مصوبه اخیر هیات دولت در خصوص کاهش آلودگی هوا، سن فرسودگی مینی‌بوس‌های کشور 8 سال تعیین شده،عمر ناوگان مینی بوسرانی در حال حاضر بالای 20 سال است و به طورقطع تمام این ناوگان باید نوسازی شود.

وی اظهارداشت: بر اساس آزمایش‌های به عمل آمده میزان آلودگی تولید شده در انواع مختلف مینی‌بوس‌های تهران با عمر بالای پنج سال به ازای هر کیلومتر پیمایش از 19 تا 27 هزار میلی گرم اندازه‌‌گیری شده است.

مدیرعامل اتوبوسرانی تهران و حومه تصریح کرد: براساس توافق های انجام گرفته  قرار بود به منظور تسریع نوسازی مینی بوس های فرسوده، 10 میلیون تومان کمک بلاعوض از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و 10 میلیون تومان نیز از سوی شهرداری تهران و 20 میلیون تومان وام از سوی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور به رانندگان مینی بوس ها پرداخت شود اما افزایش قیمت خودرو و عدم پرداخت تسهیلات از سوی دولت، روند نوسازی مینی‌‌بوس‌های فرسوده را متوقف کرد.

بنابراین گزارش، تردد مینی‌بوس‌های فرسوده بیش از سه برابر مینی‌بوس‌های نو هوا را آلوده می‌کند، اما خروج این مینی‌بوس‌ها از چرخه حمل و نقل عمومی به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر، سال‌هاست در پیچ و خم اجرا دست و پنجه نرم می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران

نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود

فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو

نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد

اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)

امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد

آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود

نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران

«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان

نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴

چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود

«آب‌ و آتش» از امروز روی آنتن می‌رود

«رها» با حال و هوای امروز جامعه همخوان است/ شهاب حسینی درست‌ترین انتخاب برای نقش توحید

اکران و نقد فیلم سینمایی «بهانه سکوت» در سینما اندیشه

عرضه پنج انیمیشن کوتاه برای کاهش استرس بچه‌ها

اکران آخرین فیلم وس اندرسون‏ در خانه هنرمندان ایران

ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین از پنجشنبه آغاز می‌شود

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۴

نمایش ویژه «خدای جنگ» در سینما بهمن

برگزاری دوره‌های آموزش تخصصی بازیگری با «رضا امامی»

بازیگران سریال «موسی کلیم‌الله» به‌زودی مقابل دوربین می‌روند

آمار فروش نمایش‌های تماشاخانه ایران‌شهر اعلام شد