کد خبر: ۶۹۱۲۰

یک متخصص اخلاق پزشکی هشدار داد:

خطر سواستفاده‌های جنسی از کودکان در فضاهای مجازی

یک متخصص اخلاق پزشکی به راه اندازی سایت جدیدی به اسم نی نی فیس در ایران اشاره کرد و گفت: رعایت ملاحظات اخلاقی در این سایت که در حال ارایه خدماتی همچون بازیهای رایانه‌ای و نرم افزارهای آموزشی هستند، به ویژه برای کودکان زیر سن قانونی باید به عنوان یک اصل مهم باشد.

به گزارش شهر، دکتر حسام‌الدین ریاحی، به رابطه میان رسانه‌های مجازی و کودک آزاری اشاره و تصریح کرد: احراز سن قانونی یکی از مهمترین ملاحظات رسانه‌های مجازی است. برخی کشورها با طراحی پروتکل و مدل‌هایی ورود کودکان به فضاهایی که همراه با فعالیت اجتماعی هستند را مورد حمایت خود قرار می‌دهند، تا استفاده از این محیط‌ها موجب سواستفاده از آنان نشود.

این دانش آموخته اخلاق پزشکی به تشریح طرحی مبنی بر ورود کودکان به فضاهای مجازی و عدم سواستفاده از آنان پرداخت و اظهار کرد: برخی از شبکه‌های اجتماعی که در حال خدمات رسانی آنلاین همچون چت روم به کودکان هستند، باید این امکان را داشته باشند که در صورت پایین بودن سن کودک به او هر خدماتی ارایه ندهند، به دلیل اینکه امکان ورود افراد سودجو به این فضاها و سواستفاده‌های جنسی از کودکان بسیار زیاد است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: بر اساس دستورالعمل‌هایی، به کودکان توصیه می‌شود که اطلاعات شخصی خود را در فضاهای مجازی مخفی نگهدارند، چون هر لحظه احتمال سواستفاده از آنان وجود دارد، بنابراین خانواده‌ها باید در این محیطها کودکان خود را همراهی کنند.

ریاحی به راه‌اندازی سایت جدیدی به اسم نی نی فیس در ایران اشاره کرد و گفت: رعایت ملاحظات اخلاقی در این سایت که در حال ارایه خدماتی همچون بازی‌های رایانه‌ای و نرم افزارهای آموزشی هستند، به خصوص برای کودکان زیر سن قانونی باید به عنوان یک اصل مهم باشد.

وی در خصوص آموزش کودکان به منظور استفاده صحیح از فضاهای مجازی، اظهار کرد: آموزش‌های لازم جهت استفاده کودکان از فضاهای مجازی که به صورت مقطعی انجام می‌شود باید به صورت گسترده پیگیری شود و نهادهای مختلف همچون آموزش و پرورش، نیروی انظامی باید با شبکه رسانه‌های ملی مرتبط شوند تا آموزش‌های لازم از این طریق به کودکان ارایه شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران