نتیجه نهایی بررسی صلاحیت 3 وزیر پیشنهادی
فرجیدانا و فانی رأی آوردند/ صالحیامیری وزیر نشد
نمایندگان در نشست علنی امروز با انتخاب رضا فرجیدانا و علیاصغر فانی موافقت و با انتخاب سیدرضا صالحیامیری بهعنوان وزیر ورزش و جوانان مخالفت کردند، از اینرو دولت یازدهم بعد از گذشت حدود دو ماه و نیم تکمیل نشد.
بهگزارش شهر، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 5 آبانماه) مجلس شورای اسلامی بعد از استماع صحبتهای موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و سخنان علیاصغر فانی با انتخاب این وزیر پیشنهادی با 185رأی موافق، 53 رأی مخالف و 24 رأی ممتنع موافقت کردند.
همچنین نمایندگان با انتخاب رضا فرجیدانا بهعنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با 159 رأی موافق، 70 رأی مخالف و 32 رأی ممتنع از مجموع 261 موافقت کردند.
در نشست امروز نمایندگان بعد از استماع صحبتهای موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان و سخنان سیدرضا صالحیامیری با انتخاب این وزیر پیشنهادی با 107 رأی موافق، 141 رأی مخالف و 13 رأی ممتنع مخالفت کردند.
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار