جمعه ۳۰ شهريور ۱۴۰۳
ساعت : ۱۲:۱۴
کد خبر: ۶۹۳۰۲
|
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵
رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد

کیفیت پایین روغن نخل/کدام روغن ها مفید ترند

رئیس سازمان غذا و دارو فروش روغن بی‌کیفیت نخل را به نام روغن‌های سویا، کلزا و آفتابگردان رد کرد و گفت: روغن نخل اگر چه منع مصرف ندارد ولی کیفیت آن از بقیه‌ها پایین‌تر است و فقط در تولید روغن‌های جامد استفاده می‌شود.
به گزارش شهر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به اینکه گفته می‌شود روغن پالم (نخل) به عنوان روغن بی‌کیفیت ولی ارزان‌ قیمت به جای‌ روغن‌های بی‌کیفیت بی‌رویه وارد کشور شده و بسته‌بندی می‌شود، گفت: روغن پالم یا همان روغن نخل روغنی است که مصرف انسانی آن مجاز است و منع مصرف ندارد ولی کیفیت آن از بقیه‌ روغن‌ها پایین‌تر است.

وی افزود: اگر بخواهیم روغن‌های خوراکی را درجه‌بندی کنیم بهترین روغن،روغن زیتون است که خیلی گران است و توصیه می‌شود جایگزین روغن‌های دیگر شود، بعد از آن روغن کلزا سپس روغن آفتابگردان در رتبه بعدی روغن سویا و روغن نخل در رتبه پنجم قرار دارد ولی اینگونه نیست که بگویم مصرف روغن نخل ممنوع است.

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به اینکه آیا این امکان که روغن نخل در روغن‌های مایع بسته‌بندی با نام‌های دیگری مانند روغن سویای آفتابگردان در بازار ارائه شود، وجود دارد، گفت: روغن نخل بخشی زیادی از مصرف را به خود اختصاص نداده و فقط برای تولید روغن‌های جامد استفاده می‌شود.

دیناروند اذعان داشت: مردمی که روغن مایع مصرف می‌کنند مطمئن باشند که همان نام و نوعی که روی بسته‌بندی کالا درج شده در محتویات قوطی‌های روغن نیز موجود است یعنی روغن کانولا، آفتابگردان، ذرت یا انواع شبیه به این و اینگونه نیست که روغن نخل با نام دیگری عرضه شود که در غیر این صورت تخلف است و برخورد می‌کنیم.

وی به جامعه توصیه کرد تا برای سلامتی بیشتر تا حد امکان از مصرف روغن‌های جامد خودداری کنند.
نظر شما