کد خبر: ۶۹۴۵۶

رئیس هیات‌مدیره بانک شهر:

شرکت‌های بیمه‌گر آرامش و اطمینان را به جامعه هدیه می‌کنند

جشن آیین افتتاح شرکت بیمه سرمد در هتل استقلال تهران، برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی بانک شهر، مرتضی خامی رئیس هیات‌مدیره بانک شهر، به عنوان اولین سخنران به فلسفه وجودی و ایجادی شرکت‌های بیمه اشاره کرد  و افرود: بیمه به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین ابداع بشر، در جهت ایجاد آرامش در خدمت جامعه و آحاد آن قرار گرفته است و شرکت‌های بیمه‌گر، بیمه‌نامه نمی‌فروشند، بلکه آرامش و اطمینان به یکایک افراد جامعه هدیه می‌کنند.

رئیس هیات‌مدیره بانک شهر، در ادامه به امکان و پتانسیل برقراری ارتباط ارگانیک شرکت بیمه سرمد با بانک شهر و سهامداران محترم این بانک اشاره کرد و اظهار داشت، بانک شهر و گروه توسعه اقتصادی رستا، توان خود را در جهت برقراری این ارتباط به کار خواهند گرفت و البته شرط برقراری این ارتباط را ارائه محصولات مورد نیاز، با کیفیت و توان رقابتی دانست و از مدیران بیمه سرمد خواست تا به بانک شهر، شرکت‌های تابعه و سهامداران آن به صورت مشتری ویژه نگاه کنند.

خامی در پایان، ایجاد رضایت در جامعه شهری را از اهداف کلان و استراتژیک برشمرد و تلاش در جهت ایجاد آرامش شهری، بروز خلاقیت‌های اجتماعی، ایجاد فضای ملاطفت در شهر و در نهایت حاکم شدن ارزش‌های انسانی را از شاخصه‌های سنجش میزان توفیق در این تلاش ذکر کرد و شرکت بیمه سرمد را به حرکت در این مسیر توصیه کرد.

بانک شهر از طریق شرکت گروه توسعه اقتصادی رستا، به میزان 20درصد در پذیره‌نویسی این شرکت بیمه حضور پیدا کرده است تا ضمن تکمیل زنجیره ارزش خود، از توان موثر و عملیاتی خود در جهت بهبود فضای کسب و کار در صنعت بیمه، با هدف افزایش ثروت و منافع سهامداران گرامی و نیز تقویت برآیند، هم راستا با منافع ملی اقدام کند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام