کد خبر: ۶۹۴۵۶

رئیس هیات‌مدیره بانک شهر:

شرکت‌های بیمه‌گر آرامش و اطمینان را به جامعه هدیه می‌کنند

جشن آیین افتتاح شرکت بیمه سرمد در هتل استقلال تهران، برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی بانک شهر، مرتضی خامی رئیس هیات‌مدیره بانک شهر، به عنوان اولین سخنران به فلسفه وجودی و ایجادی شرکت‌های بیمه اشاره کرد  و افرود: بیمه به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین ابداع بشر، در جهت ایجاد آرامش در خدمت جامعه و آحاد آن قرار گرفته است و شرکت‌های بیمه‌گر، بیمه‌نامه نمی‌فروشند، بلکه آرامش و اطمینان به یکایک افراد جامعه هدیه می‌کنند.

رئیس هیات‌مدیره بانک شهر، در ادامه به امکان و پتانسیل برقراری ارتباط ارگانیک شرکت بیمه سرمد با بانک شهر و سهامداران محترم این بانک اشاره کرد و اظهار داشت، بانک شهر و گروه توسعه اقتصادی رستا، توان خود را در جهت برقراری این ارتباط به کار خواهند گرفت و البته شرط برقراری این ارتباط را ارائه محصولات مورد نیاز، با کیفیت و توان رقابتی دانست و از مدیران بیمه سرمد خواست تا به بانک شهر، شرکت‌های تابعه و سهامداران آن به صورت مشتری ویژه نگاه کنند.

خامی در پایان، ایجاد رضایت در جامعه شهری را از اهداف کلان و استراتژیک برشمرد و تلاش در جهت ایجاد آرامش شهری، بروز خلاقیت‌های اجتماعی، ایجاد فضای ملاطفت در شهر و در نهایت حاکم شدن ارزش‌های انسانی را از شاخصه‌های سنجش میزان توفیق در این تلاش ذکر کرد و شرکت بیمه سرمد را به حرکت در این مسیر توصیه کرد.

بانک شهر از طریق شرکت گروه توسعه اقتصادی رستا، به میزان 20درصد در پذیره‌نویسی این شرکت بیمه حضور پیدا کرده است تا ضمن تکمیل زنجیره ارزش خود، از توان موثر و عملیاتی خود در جهت بهبود فضای کسب و کار در صنعت بیمه، با هدف افزایش ثروت و منافع سهامداران گرامی و نیز تقویت برآیند، هم راستا با منافع ملی اقدام کند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نشست رسانه‌ای هفتمین جشنواره تئاتر شهر برگزار شد
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر
هدیه‌ای از جنس فرهنگ؛ پویش بزرگ «کتاب مامان۲» در تهران کلید خورد
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
تجلیل از مادر شهید سردار محمود باقری از شهدای جنگ ۱۲ روزه