کد خبر: ۶۹۵۰۵

بیانیه‌ای به مناسبت روز خانواده

به این نکته بیشتر بیندیشیم که فرد بازنشسته با تجربه بیش از30 سال کار و تلاش فردی مطلع و کارشناس است و از جامعه خود که روزی انتظارش را برآورده ساخته، اینک انتظار دارد که قدرشناسانه احترامش کند و با استفاده از تجربیات و تفکراتش روحیه واماندگی و درماندگی را از او بگیرد و نشاط و طراوت را به او هدیه نماید.

به گزارش شهر، به نقل از روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در آستانه روز خانواده، بیانیه‌ای منتشر کرد.
 
متن این بیانیه بدین شرح است:

ذی‌الحجه (9 آبان ماه) مصادف است با روز «خانواده و تکریم بازنشستگان»؛ روزی که عنوانش با آیه «هل اتی» در سوره الانسان که در شأن اهل‌بیت پیامبر(ص) در این روز نازل شد ، مناسبت دارد. آیه ای از قرآن عظیم الشان که بیان گر تاکید بر اهمیت خانواده در دین مبین اسلام می باشد.

خانواده مهمترین کانونی است که یک جامعه در جهت توسعه و رشد خود از آن تغذیه می کند و فرد در کنار تأثیری که از اجتماع و خانواده خود می گیرد، محیط پیرامونی را متاثر می سازد که این تاثیرات در تمام مسائل کلان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی یک جامعه نقش مهمی را ایفا می کند.

امروز روز خانواده و تکریم آنانی است که تکلیف را تمام کردند و سکان خانواده و جامعه را در سایه همت بلند خود به دست جوانان سپردند آنان که آینه تمام نمای فعالیت و تلاش اند و با انباشتی از تجربه و تخصص در انتظار دیده شدن از سوی خانواده و جامعه خویشند.

آنچه در این میان حائز اهمیت است نگاه خانواده و مسئولان جامعه به این قشر خاص است اگر بپذیریم که فرد بازنشسته همان خبره، مجرب و پیشکسوت در عرصه کار و تلاش است و او را آینه تمام نمای فعالیت شغلی در جامعه بدانیم، آنگاه است که ضرورت روی آوری به این قشر به منظور بهره گیری موثر از توان و جایگاه ارزشمند آنان در زمینه های مختلف بر ما هویدا می شود.

در روز خانواده و تکریم از بازنشستگان بیائیم به این نکته بیشتر بیندیشیم که فرد بازنشسته با تجربه بیش از30 سال کار و تلاش فردی مطلع و کارشناس است و از جامعه خود که روزی انتظارش را برآورده ساخته، اینک انتظار دارد که قدرشناسانه احترامش کند و با استفاده از تجربیات و تفکراتش روحیه واماندگی و درماندگی را از او بگیرد و نشاط و طراوت را به او هدیه نماید.

و اینجاست که خانواده باید به فرد فرد اعضای خود، بعنوان عضوی از یک جامعه بزرگتر شیوه های حفظ ارزش و حرمت سالخوردگان خسته از کار را بیاموزد. پذیرا شدن، هویت بخشیدن و ایجاد حس موثر بودن در آنان از جمله مواردی است که خانواده و جامعه می تواند به آنان هدیه کند و این همان پاسداشتی است که انتظار دارند.

معاونت امور زنان و خانواده لازم می داند این روز مبارک را به کلیه خانواده های عزیز ایرانی تبریک گفته و از خداوند مهربان بخواهد که عزت خانواده های این سرزمین مقدس را روز افزون نماید و امید آنکه این روز بهانه ای باشد تا به حفظ این بنیان مستحکم خانواده بیشتر بپردازیم که سلامت جامعه در سلامت خانواده و پیشرفت و توسعه جامعه در گروی سلامت خانواده است.
 
معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران