کد خبر: ۶۹۵۶۶

نورمحمد درپور سکته کرد

نور محمد دُرپور، استاد مسلم موسیقی نواحی کشور دچار سکته قلبی و مغزی شد.

به گزارش شهر، نور محمد دُرپور، نوازنده و خواننده نامدار موسیقی عرفانی ناحیه تربت جام که از شهرت جهانی برخوردار است و به عنوان استاد بلامنازع این عرصه بسیاری از بزرگان موسیقی سنتی ایران از آموزه های او بهره برده‌اند، به دلیل سکته قلبی و مغزی در بیمارستان قائم مشهد بستری شده است در حالی که بیمارستان به دلیل کمبود تخت خواستار ترخیص او شده است.

فاروق دُرپور، فرزند استاد نورمحمد دُرپور، درباره وضعیت جسمی پدرش و اتفاقاتی که موجب وخامت حال وی شد، گفت: چند روز پیش استاد دچار ناراحتی در ناحیه قلب خود شد که با معاینات پزشکان مشخص شد ایشان دچار سکته قلبی شده‌اند، به همین دلیل به دستور پزشکان تربت جام ایشان را برای انجام عمل آنژیوگرافی به بیمارستان قائم مشهد منتقل کردند.

وی با توضیح این مطلب که پس از بستری استاد در بیمارستان قائم، مسئولان بیمارستان از حضور همراهان استاد در آنجا ممانعت به عمل آوردند، افزود: به دنبال انجام عمل آنژیوگرافی به ما اطلاع دادند که دو رگ قلبی ایشان دچار گرفتگی است و نیاز به انجام عمل قلبی دارند که سرانجام با شور پزشکان این نتیجه حاصل شد که با انجام عمل بالون زدن گرفتگی رگ‌های قلبی وی مرتفع شود.

فاروق دُرپور تاکید کرد: پس از آنکه خانواده دُرپور وسایل لازم برای انجام این عمل را تهیه کرد و در اختیار بیمارستان گذاشت، پزشکان اقدام به انجام عمل کردند و به خانواده اطلاع دادند که وضع استاد بهبود یافته و عمل موفق بوده است، اما همچنان اجازه حضور پیش استاد را به ما ندادند.

وی گفت : به همین دلیل ما به ناچار با اطمینانی که پزشکان به ما دادند از مشهد به تربت جام برگشتیم در حالی که استاد در بیمارستان همچنان بستری بود و این وضع تا ساعت هشت شب همچنان برقرار بود، اما در ساعت 10 شب از بیمارستان به ما اطلاع دادند که باید مجدداً به بیمارستان مراجعه کنیم، که با پی گیریهای ما مشخص شد استاد در این مدت در بیمارستان دچار عارضه سکته مغزی شده‌اند.

فاورق دُرپور افزود : به این ترتیب استاد نور محمد دُرپور به دنبال سکته مغزی به مدت یک روز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد، اما بلافاصله پس از گذشت یک روز بیمارستان خواستار آن شد که به دلیل کمبود تخت استاد نور محمد دُرپور را از بیمارستان ترخیص کنیم.

فرزند استاد نور محمد دُرپور توضیح داد: این درخواست بیمارستان پس از آن صحبت‌های متعدد خانواده و دوستان استاد با مسئولان بیمارستان، به انتقال استاد به یک اطاق شش تخته در بخش عادی تقلیل یافت درحالی که به دلیل عارضه سکته مغزی پیش آمده در بیمارستان، باید وی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شد.

فاروق دُرپور افزود: با وجود تمام این مسایل، در حالی که اکنون توانایی حرکتی سمت چپ بدن و قدرت تکلم استاد نور محمد دُرپور از بین رفته است و وضع وی به هیچ عنوان رضایت بخش نیست، بار دیگر از شب گذشته مسئولان بیمارستان اعلام کرده‌اند که باید استاد را از بیمارستان ترخیص کنیم و حاضر به پذیرش استاد حتی در بخش عمومی نیز نیستند، آن هم در حالی که سکته مغزی استاد در شرایطی رخ داد که وی در بیمارستان برای درمان قلبش بستری بوده است.

فرزند استاد نورمحمد دُرپور در پایان خواستار رسیدگی مسئولان به وضع سلامتی این استاد مسلم موسیقی نواحی ایران شد و گفت : در این مدت تنها فردی که از جامعه موسیقی کشور پی گیر وضع سلامت و درمان استاد بوده است، جناب آقای درویشی بوده‌اند در حالی که وضعیت استاد به گونه ای است که اقدام سریع مسئولان هنری و موسیقی کشور برای درمان و بهبود وضع ایشان لازم و ضروری است.

وی تاکید کرد: تنها تقاضای خانواده استاد نورمحمد دُرپور به عنوان یکی از مفاخر موسیقی ایرانی و ملت بزرگ ایران این است که ترتیبی اتخاذ شود تا بیمارستان نسبت به رسیدگی به وضع ایشان تا بهبود شرایط وی مسئولیت احساس کند و از ترخیص و عدم رسیدگی به شرایط وی به ادعای کمبود تخت بیمارستانی خودداری کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو