کد خبر: ۶۹۶۶۲

معاون شهردار تهران در آستانه «ششمین جشنواره ترافیک و رسانه»:

خبرنگاران بیشترین سهم را در ارتقاء و بهبود سبک زندگی دارند

معاون شهردار تهران در آستانه «ششمین جشنواره ترافيك و رسانه» از خبرنگاران به عنوان راویان آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در جامعه نام برد و گفت: خبرنگاران رسالت خویش را در قبال جامعه خود در به کارگیری هنرمندانه کلمات و تحقق آرمان ها و خواسته های انسان های پیرامون خود بیان می کنند.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، مهندس سید جعفر تشکری هاشمی افزود: خبرنگاران با موشکافی قلم، از رویدادها رازگشایی می نمایند و مسئولان را در برداشتن گام های بلند در نیل به اهداف خود یاری می دهند.

وی با اشاره به این که مدیریت شهری در مسیر توقف ناپذیز توسعه در افق پیش رو نه می تواند، نه حق دارد و نه می خواهد تاثیر خبرنگاران را به عنوان رکن چهارم توسعه اجتماع و پیشرفت های اجتماعی نادیده بگیرد، اظهار کرد: جشنواره ترافیک و رسانه، فرصت مغتنمی است برای تجلیل از دلبستگی های اصحاب رسانه به آگاهی و دانستن است.

مهندس تشکری هاشمی با بیان این که خبرنگاران پیش قراولآن بازسازی افکار اجتماعی و نوسازی اطلاعات جامعه خود هستند، تصریح کرد: این قشر خبرساز در ارتقای محیط خویش به اجتماعی دانش بنیان و در بهبود شیوه زندگی فردی و جمعی در میان مردمی که با آن ها زندگی می کنند، اثرگذار هستند.

وی با تاکید بر این که خبرنگاران بشترین سهم را در ارتقاء و بهبود سبک زندگی دارند، اضافه کرد: خبرنگاران می توانند حتی در معرفی سبک زندگی مورد تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) که در آن به رعایت نظم و انضباط در ترافیک توجه ویژه ای مبذول شده نیز می توانند سهم بالا و نقش والایی داشته باشند.
معاون شهردار تهران در پایان، «ششمین جشنواره ترافیک و رسانه» را فرصتی برای بازنمایی نقش رسانه ها در موضوع ترافیک از منظر اجتماعی و انسانی دانست و خاطرنشان كرد: تاثیری که رسانه ها می توانند در ارتقای فرهنگ ترافیک و بهبود جریان آمد و شد داشته باشند، انکارناپذیر است.

گفتني است آيين اختتاميه «ششمين جشنواره ترافيك و رسانه» طي مراسم ويژه‌اي با حضور خبرنگاران حوزه‌هاي اجتماعي و شهري ساعت 14 روز دوشنبه 13 آبان در محل تالار ايوان شمس برگزار مي‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ترافیک تشکری هاشمی
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس