کد خبر: ۶۹۶۸۶

برنامه‌های انتشارات امیر کبیر در هفته کتاب

انتشارات امیر کبیر در بيست‌ويكمين دوره هفته كتاب جمهوری اسلامی ايران علاوه بر انتشار دو اثر سیاسی و اقتصادی 16 عنوان از کتاب‌های جیبی خود را روانه بازار نشر می‌کند.

به گزارش شهر، سعید کرمی، معاون علمی و فرهنگی انتشارات امیر کبیر گفت: با آن وجود ‌که در هفته کتاب می‌خواهیم به نوعی اهمیت توجه به کتاب را برای جامعه فرهنگی یادآور شویم، اما کتاب نیازمند توجه و حمایت‌های جدی‌تر است. هر جامعه‌ای که بخواهد ساخته شود و مسیر تمدنی خود را به نحو مطلوبی طی کند، تردیدی نیست که پایه‌های آن تمدن باید از کتاب آغاز شود. از این رو باید با این رویکرد به هفته کتاب نگریست. 

معاون علمی و فرهنگی انتشارات امیر کبیر بیان کرد: این مرکز برای تشویق عموم افراد جامعه به کتابخوانی تخفیف‌های 15 تا 20 درصدی برای مخاطبان این انتشارات در نظر گرفته‌است که در فروشگاه‌ها و نمایندگی‌های این مرکز در سراسر کشور این تخفیف‌ها ارایه می‌شوند. 

وی افزود: انتشارات امیر کبیر دو کتاب ویژه نیز در این هفته منتشر و روانه بازار نشر خواهد کرد. «اقتصاد مقاومتی» عنوان نخستین اثر است که به همت عباسعلی اختری و بر اساس یافته‌های حوزه علم و دانش اقتصاد و بر پایه آیات، روایات و تجارب انقلاب اسلامی پدید آمده‌است. «نقش روحانیت در اقدامات ضداستعماری و ضد استکباری» اثر دیگری است که به همت دکتر محمدحسین رجبی‌دوانی تالیف شده و در این هفته منتشر می‌شود. 

کرمی اعلام کرد: انتشارات امیر کبیر 16 عنوان کتاب جیبی در حوزه تمدن و فرهنگ ایرانی ـ اسلامی تهیه کرده است که در بیست‌ و یکمین هفته کتاب منتشر خواهندشد. 

بيست و يكمين دوره هفته كتاب جمهوری اسلامی ايران از 25 آبانماه تا دوم آذرماه امسال در سراسر كشور برگزار می‌شود.

منبع: ایبنا
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران