کد خبر: ۶۹۷۸۲

نایب رئیس شورای شهر:

اتاق رصد ترافیکی توسط خبرنگاران ایجاد شود

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: تا زمانی که نتوانیم مشارکت عملی و معنادار مردم را در اداره جامعه محقق کنیم نمی‌توان معمای مشکلات جامعه را حل کرد.

به گزارش خبرنگار شهر، مرتضی طلایی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران عصر دیروز در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ترافیک و رسانه در تالار ایوان شمس، نیز اظهارداشت: تا زمانی که نتوانیم مشارکت عملی و معنادار مردم را در اداره جامعه محقق کنیم نمی‌توان معمای مشکلات جامعه را حل کرد. این کار با شعار نیز حل نمی‌شود.

وی افزود: مشارکت معنادار مردم محصول اعتماد مردم به ماست و تا زمانی که این امر رخ نداده مشارکت محقق نمی‌شود. 

طلایی افزود: باید اتاق رصد ترافیکی توسط خبرنگاران ایجاد شود تا اقدامات دستگاه‌های متولی را در طول سال رصد کرده و در جشنواره ترافیک و رسانه سال آینده گزارش دهند.

هنوز در استاندارد یورو ۲ سال ۸۴ باقی مانده‌ایم

سردار مومنی رییس پلیس راهور نیز در این مراسم اظهار داشت: موضوع ترافیک یکی از دغدغه‌های جدی همه دولت‌ها بوده و هیچ کشوری نیست که با این موضوع دست و پنجه نرم نکند.

وی ادامه داد: راه حل این مسئله حضور همگان در رفع این معضل است ضمن اینکه ترافیک موضوعی نیست که با فرمان یک نفر قابل حل باشد. بنابر این دستگاه‌های مرتبط و اجرایی و همچنین مردم از ارکان اساسی ساماندهی ترافیک در کشور هستند. 

وی با بیان اینکه هر یک از ما باید مسئولیت‌مان را بپذیریم و وظیفه خود را انجام دهیم، اظهار داشت: رسانه‌ها به عنوان پایشگر و منعکس کننده اخبار در افکار عمومی نقش برجسته‌ای در حل این معضل باید داشته باشند.

رئیس پلیس کشور به معضل آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: اواخر آبان، آذر و دی‌ماه با پدیدگی وارونگی هوا مواجه می‌شویم بنابر این یکی از رویکردهای ما باید توجه به وسایل حمل و نقلی باشد و مردم را ملزم به مراجعه به مراکز فنی خودرو کنیم. 

وی تصریح کرد: هنوز در استاندارد یورو ۲ سال ۸۴ باقی مانده‌ایم و کاتالیست بر روی بسیاری از خودروها نصب نشده و فاقد مبدل هستند. با این حال مراجعه خودروها به مراکز معاینه فنی چه تاثیری دارد.

وی افزود: باید با دقت در برابر خودروهای مذکور اقدامات لازم انجام شود چراکه هم اکنون خودروهایی مانند وانت وجود دارند که در ۱۰۰ کیلومتر ۲۰ لیتر سوخت مصرف می‌کنند که این میزان مصرف مغایر با استانداردها است. 


افزایش 56 درصدی آثار ارسالی به جشنواره

در ادامه این مراسم کاظمی دینان دبیر ششمین جشنواره ترافیک و رسانه با اشاره به اینکه جمعیت ثابت تهران حدود ۸ و نیم میلیون نفر است و دو میلیون جمعیت شناور دارد، اظهار داشت: میلیون‌ها خودرو و موتورسیکلت در پایتخت تردد دارند و معضل ترافیک در صدر چالش‌های پایتخت است. 

وی به تعداد شرکت کنندگان در جشنواره ترافیک و رسانه اشاره کرد و گفت: تعداد خبرنگاران شرکت کننده ۴۹ درصد رشد داشته و میزان آثار ارسالی ۵۶ درصد رشد داشته است. در مجموع یک هزار و ۸۱۸ اثر از سوی ۱۴۹ خبرنگار به این جشنواره ارسال شد. 


بنابراین گزارش در اختتامیه ششمین جشنواره ترافیک و رسانه سردار رحیمی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، جعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل ترافیک شهردار تهران، عباس شیبانی عضو کمیسیون سلامت شورای شهر، عبدالحسین مختاباد عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر و همچنین شقایق دهقان، علیرضا خمسه، سروش صحت، رضا کریمی و پژمان جمشیدی نیز در این جشنواره حضور داشتند. 

گزارش خطا
اخبار مرتبط

در ششمین جشنواره ترافیک و رسانه صورت گرفت؛

تقدیر ویژه از خبرنگار سایت شهر

ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴