کد خبر: ۶۹۸۱۱

آثار هنری ربوده‌شده توسط نازی‌ها کشف شد

حدود هزار و ۵۰۰ اثر هنری ارزشمند از جمله نقاشی‌هایی از «پیکاسو» و «ماتیس» که در زمان حکومت هیتلر توسط نازی‌ها ربوده شده بود، در خانه‌ای در مونیخ کشف شد.

به گزارش شهر، روز گذشته حدود هزار و 500 اثر هنری بسیار ارزشمند شامل آثاری از «پیکاسو»، «هنری ماتیس» و «مارک شاگال» به ارزش یک میلیارد و 300 میلیون دلار در آپارتمانی در مونیخ کشف و ضبط شد.

این آثار در پشت پرده‌ای در یکی از اتاق‌های آپارتمام با دقت جاسازی شده بود. این خانه متعلق است به «کورنلیوس کورلیت»، پسر 80 ساله یک دلال آثار هنری در زمان نازی‌ها طی دهه 30 و 40 میلادی.

«کورلیت» پدر که از طرف مادربزرگ مادری یک یهودی بوده، کلکسیونی به مراتب بزرگتر از این آثار هنری را جمع‌آوری کرده بوده که گفته می‌شود در جریان جنگ بخش از آن صدمه دیده و یا از بین رفته است.

پس از مرگ او، پسرش که فردی منزوی و بیکار بوده، مالکیت این کلکسیون را به عهده می‌گیرد و با فروش بخشی از این آثار طی سالیان سال گذران زندگی می‌کرده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اگرچه خوشبختانه آثار کشف شده صدمه جدی ندیده‌اند ولی این خانه خالی از سکنه، به شدت سرد، خشک و تاریک بوده که به هیچ عنوان فضای خوبی برای نگهداری از چنین آثار ارزشمندی نبوده است.  

به گفته یک مقام مسئول، این آثار هم‌اکنون در مکانی مخفی خارج از مونیخ در فضایی استاندارد در حال نگهداری است و تحقیقات درباره احتمال وجود آثاری دیگر همچنان ادامه دارد. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)