کد خبر: ۶۹۸۹۹

قیمت خانه‌های لوکس تهران +جدول

در یکی از فرعی‌های سفیرنشین خیابان فرشته خانه ای به بازار فروش عرضه شده که «سقف گنبدی شیشه‌ای متحرک» جزو خصوصیات این واحدها عنوان شده است. مشاوران املاکی که واسطه فروش این واحدها هستند به دلیل تعداد زیاد رقبا سعی دارند در فایل فروش این دسته از واحدها توضیحات خاصی را به مشتریان ارائه کنند.

به گزارش شهر گاهی اوقات مرور جزئیات، مشخصات و امکانات واحدهای مسکونی لوکس و سوپرلوکس فروشی یا حتی اجاره ای در مناطق شمال تهران برای آن دسته از متقاضیان مسکن که به دنبال واحدهای مسکونی معمولی و ساده در دیگر مناطق تهران هستند، جنبه سرگرمی دارد، چراکه بیشترین واحدهای مسکونی لوکس و سوپرلوکس بنا به درخواست متقاضیان بازار مسکن در شمال تهران ساخته می‌شود، به همین خاطر مشاوران املاکی که واسطه فروش واحدهای مذکور هستند به دلیل تعداد زیاد رقبا سعی دارند در فایل فروش این دسته از واحدها توضیحات خاصی را به مشتریان ارائه کنند.

برای مثال دو واحد مسکونی 380 و 480 متری لوکس در یکی از فرعی‌های سفیرنشین خیابان فرشته به بازار فروش عرضه شده که «سقف گنبدی شیشه‌ای متحرک» جزو خصوصیات این واحدها عنوان شده است. از طرف دیگر «سالن ضیافت» یکی از امکاناتی است که در مشاعات ساختمان برای یک واحد 420 متری در خیابان زعفرانیه از سوی مشاور املاک فایل شده است.

همچنین یک واحد مسکونی به متراژ 480 متر مربع سوپر لوکس با استفاده از «کاشی‌های طلاکوب» طراحی شده است. این آپارتمان در خیابان فرشته آماده فروش اعلام شده است.

علاوه براین در کنار توصیف هایی  که برای یک واحد 390‌متری در خیابان زعفرانیه مطرح شده است، «شیرآلات کریستال» و «کف پوش چرم اروپایی» دیگر خصوصیات واحد مذکور است.

از سوی دیگر، یک واسطه بازار مسکن در خیابان الهیه به «کاغذ دیواری از جنس طلا» و «شیرآلات و دستگیره‌های برنز» به‌عنوان خصوصیات برتر یک واحد مسکونی 395 متری اشاره کرده است.

مشرف بودن به باغ‌های سفارت یکی از مزیت‌هایی است که همیشه دلالان برای خوش منظر بودن واحدهایی که در بالاترین طبقات قرار گرفته‌اند، بر آن تاکید می‌کنند.

در فایل دیگری مشاور فروش یک واحد مسکونی 567 متری در خیابان کامرانیه، چشم‌انداز ماندگار این واحد لوکس را، باغ کلیسا عنوان کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴