کد خبر: ۶۹۹۹۹

«بابا پنجعلی» در پایتخت 3 به فرهنگ سازی ترافیک می پردازد

یکی از هنرمندان تلویزیون و سینما گفت: جای خالی هنر به ویژه هنر سینما و تلویزیون و به صورت عام رسانه‌ها در حل معضل ترافیک به عنوان موضوعی به ظاهر لاینحل، کاملاً احساس می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، علیرضا خمسه گفت: اگر خرد در هر جامعه‌ای حاکم باشد، جان و مال آن جامعه حفظ می‌شود و بدون تردید اگر خرد بر رفتار و گفتار ما حاکم باشد، زندگی سهل و ساده می‌شود.

این هنرمند تلویزیون و سینما افزود: خبرنگاران به عنوان جمعی دوست داشتنی، حرف‌های زیادی برای گفتن و کارهای زیادی برای انجام دادن دارند و معضل ترافیک بدون رسانه لاینحل باقی می‌ماند.

وی با اشاره به این که گره کور ترافیک در ایران و در هیچ کجای جهان گشوده نمی‌شود، مگر با یک عزم ملی، اظهار کرد: رسانه‌ها آینه تجلی ملت‌ها هستند و هنر وقتی در خدمت جامعه قرار ‌گیرد، می‌تواند به حل مسائل و مشکلات جامعه کمک کند.

خمسه با بیان این که تا چند دهه پیش حتی در کشورهای اروپایی نیز موضوع ترافیک به عنوان یک معضل جدی مطرح بود، تصریح کرد: البته هنوز هم بسیاری از شهرهای پر جمعیت در سرتاسر جهان با این معضل دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به این که در کشورهایی مانند فرانسه و ایتالیا، از قالب های مختلف هنر برای حل مسائل و مشکلات جامعه همچون ترافیک استفاده می‌کنند، اضافه کرد: جای خالی هنر به ویژه هنر سینما و تلویزیون و به صورت عام رسانه‌ها در حل معضل ترافیک به عنوان موضوعی به ظاهر لاینحل، کاملاً احساس می‌شود.

خمسه با بیان این که چه در کشورهای توسعه یافته و چه در کشورهای در حال توسعه، دو محور آموزش و پژوهش به عنوان محورهای اصلی توسعه محسوب می شوند، گفت: متاسفانه در کشو ما هنوز به این دو محور به صورت جدی توجه نشده و به عنوان نمونه در حل مسائل و مشکلات اجتماعی از جمله ترافیک به فعالیت‌های آموزشی و کارهای پژوهشی بیشتری نیاز داریم.

وی با تاکید بر این که نوروز امسال سری جدید سریال تلویزیونی پایتخت پخش خواهد شد، افزود: حتماً به آقای مقدم کارگردان و آقای الوند نویسنده این سریال پیشنهاد می‌دهم تا در پایتخت 3، شخصیت «بابا پنجعلی» به عنوان کسی که می‌خواهد گره ترافیک را حل کند، مطرح شود و این نوید را می‌دهم که این سریال امسال بتواند در زمینه فرهنگ‌سازی ترافیک گام بر دارد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹