کد خبر: ۷۰۰۰۱

نظر ابتکار در خصوص ادغام سازمان‌های موازی محیط زیست

رییس سازمان حفاظت محیط زیست درباره موضوع ادغام سازمان‌های مرتبط با مسائل زیست محیطی همچون سازمان هواشناسی و سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری با سازمان، گفت: به جای ادغام سازمان‌های مرتبط با محیط زیست، مدیریت یکپارچه را دنبال خواهیم کرد.

به گزارش شهر، معصومه ابتکار - معاون رییس‌جمهوری افزود: در دولت جدید به جای پیگیری بحث ادغام، با سایر دستگاه‌ها همکاری تنگاتنگ و جدی خواهیم داشت و ساز و کارهای اجرایی و مدیریتی منسجم و هماهنگی تعریف و تدوین خواهیم کرد.

طرح تنفس 10 ساله جنگل‌ها پیگیری خواهد شد
معاون رییس جمهوری با تاکید بر لزوم اجرای طرح تنفس 10 ساله جنگل‌ها اظهار کرد:‌ بهره برداری تجاری از جنگل‌ها فشار مضاعفی به طبیعت جنگل‌های کشور وارد می‌کند که به همین منظور با سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز جلساتی برگزار کرده‌ایم.

وی ادامه داد: امیدواریم هرچه سریع تر این نگاه نسبت به منابع طبیعی در دولت مطرح شود تا بتوانیم بهره برداری بیش از حد از جنگل‌ها را متوقف کنیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی بحث شکار و مدیریت همه ابعاد آن است، افزود: متاسفانه سلاح‌های غیرمجازی که در دست مردم است مدیریت شکار را در کشور مشکل می‌کند.

ابتکار اضافه کرد: در سالهایی که سازمان حفاظت محیط زیست حتی پروانه شکار نیز صادر نکرده عملا شاهد این هستیم که شکار نسبت به سالهایی که پروانه صادر می‌شده افزایش پیدا کرده است که همین مساله نشان می‌دهد در زمینه شکار باید با در نظر گرفتن همه جنبه‌های آن یک مدیریت جامع داشته باشیم.

وی ادامه داد: برای مدیریت شکار و جمع آوری سلاح‌های شکاری غیرمجاز با نیروهای مسلح و سازمان‌هایی که با جوامع محلی کار می‌کنند همکاری خواهیم کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
ابتکار محیط زیست
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)