کد خبر: ۷۰۱۳۶

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خبر داد:

واقعیت‌های رشد جمعیت در کشور

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه رشد جمعیت به 3/1 دهم درصد کاهش پیدا کرده است، گفت: با توجه به اینکه قرار است قانون سیاستهای جمعیتی کشور در مجلس اصلاح شود باید اعتباری برای این مهم در لایحه بودجه سال 93 لحاظ شود.

به گزارش شهر حمیدرضا عزیزی فارسانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس  با بیان اینکه شرایط موجود در کشور باعث  رشد منفی جمعیت شده است، افزود: به طور حتم اگر به همین منوال پیش رویم در چند سال آینده، تنها 30 میلیون نفر جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای سیاستهای جمعیتی لازم است نگاهی علمی به مسایل داشته باشیم، ادامه داد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت در کشور لازم است تا رشد جمعیت را هدفمند کنیم و با اتخاذ سیاست‌گذاری‌های درست روند رشد را بر اساس اصول علمی، کارشناسی، فرهنگی و اجتماعی کنترل کنیم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با یادآوری اینکه تمایل نداشتن زوجین به باروری کاهش جمعیت را به وجود آورده است، تصریح کرد: متاسفانه این مهم در قشر نخبه و فرهیخته نیز افزایش یافته و خیلی از این افراد تمایلی به داشتن فرزند ندارند.

عزیزی‌فارسانی با انتقاد از اینکه در حال حاضر رشد جمعیت حدود 3/1 دهم درصد است،‌ یادآور شد: به طور حتم این کاهش جمعیت با فرهنگ سازی درست و بهبود شرایط اقتصادی جبران خواهد شد.

وی، با بیان اینکه قرار است قانون سیاستهای جمعیتی کشور در مجلس اصلاح شود، افزود: در این شرایط بودجه ای برای این مهم در لایحه بودجه سال 93 لحاظ خواهیم کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه پیشنهاد اختصاص بودجه از محل حذف سه دهک یارانه‌ها می‌تواند راه‌حلی خوبی برای تامین منابع اجرای سیاست‌های جمعیتی باشد، افزود: در نظر گرفتن اعتبار از محل حذف یارانه سه دهک پردرآمد یا تامین اعتبار برای اجرای کامل مرخصی زایمان برای مادران شاغل می تواند انگیزه‌ای برای افزایش جمعیت باشد زیرا به دلیل کمبود اعتبار قانون مرخصی زایمان در بسیاری از سازمان‌ها اجرا نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹