کد خبر: ۷۰۴۹۰

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران خبر داد

لاله‌زار ثبت ملی و مسیر گردشگری می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران ضمن ابراز امیدواری برای تأیید ثبت ملی گذر فرهنگی - تاریخی لاله‌زار، گفت: خیابان لاله‌زار به عنوان یکی از بافت‌های تاریخی و هویتی شهر تهران می‌تواند به یکی از مسیرهای گردشگری در پایتخت تبدیل شود.

به گزارش شهر مسعود نصرتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران افزود:  مرمت بناهای تاریخی خیابان لاله‌زار و تغییر کاربری‌ آنها به اماکن فرهنگی و تفریحی می‌تواند میل به پیاده روی در این خیابان را افزایش دهد.
 
وی  ادامه داد: در خصوص حفظ هویت این گذر تاریخی ،آثار واجد ارزش نظیر خانه مهدوی ثبت ملی شده اند،  همچنین ضوابطی که مشاور محور تاریخی تدوین کرده بود مورد استفاده و تاکید این اداره کل قرار گرفته است و از تخریب آثار فرهنگی با ارزشی همانند  سینما کریستال ،هتل لاله و باقی مانده گراند هتل علی‌رغم مخالفت مالکان جلوگیری به عمل آمد.
 
نصرتی تصریح کرد: ضمن شناسایی کلیه آثار واجد ارزش  و اجرای ضوابط ساخت و ساز در حریم خانه های ثبتی ،ساخت یک پاساژ در حریم خانه اتحادیه متوقف و از هرگونه ساخت ساز غیر مجاز  در حریم آن ممانعت به عمل آمد.
 
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران ضمن ابراز امیدواری برای ثبت این گذر تاریخی در فهرست آثار ملی یادآور شد: همچنانکه شورای  اسلامی شهر تهران در سالهای گذشته ثبت خیابان ولی عصر(عج) را با اعتبار مورد نیاز مطالعه و تهیه اسناد مربوط را تصویب کرد و در شورای ثبت سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به تایید رساند ،انتظار داریم چنین اتفاق ارزشمندی نیز از سوی شورای اسلامی تهران دوباره در خصوص این محور فرهنگی – تاریخی که از اولویت های اول بافت تاریخی تهران است صورت پذیرد. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

برنامه‌های دومین روز «کافه‌کتابخون‌ها» در نمایشگاه کتاب

برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری در نخستین روز نمایشگاه کتاب

از ایجاد دپارتمان‌های تخصصی آموزشی تا اصلاح بازه‌های پرداختی به مربیان

جشن «ولادت نور هشتم» در میدان آیینی امام حسین علیه السلام برگزار می‌شود

فیلم‌های جدید به اکران اضافه شدند؛ حمله «صددام» به گیشه سینما!

رونمایی از کتاب «جنگل دوستی» در فرهنگسرای اخلاق

نمایشگاه نقاشی «در گلستانه» در فرهنگسرای ارسباران

دومین نشست «عصر طنز سروخند» با حضور شاعران طنزپرداز در فرهنگسرای سرو

فیلم «یک درد واقعی» راوی رسیدن از «درد» به «درک» است

فرهنگسرای منتظر از نمازگزاران جمعه پذیرایی می‌کند/ اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی از سوی فرهنگسرای سرو

صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

میزبانی نوجوانان در جشن بزرگ امام رضایی‌های تهران

نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران

شرح کامل شکنجه‌های ساواک در «آواز کشتگان» رضا براهنی

موزه هنر‌های دینی امام علی(ع) میزبان نمایشگاه هنر‌های تجسمی رضوی شد

چیدمان «هشدار جمعی» در باغ موزه قصر

یک روز مانده به افتتاح، ثبت‌نام بن کارت‌های دانشجویی آغاز شد

نمایش و نقد فیلم «آوای موسیقی» در فرهنگسرای ارسباران

نمایش انیمیشن «رفقای بد» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

شعار محوری اربعین حسینی ۱۴۰۴ مشخص شد

اعلام برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در نمایشگاه کتاب

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

برندگان جایزه پولیتزر ۲۰۲۵ اعلام شدند

تصمیمی برای حذف فروش در نمایشگاه کتاب تهران نداریم

کنسرت موسیقی «هوای بهار» در فرهنگسرای ارسباران به روی صحنه می‌رود