کد خبر: ۷۰۶۸۰

حجت الاسلام و المسلمین ناصحی:

یاد یار مهربان، امکان مطالعه را برای همگان فراهم می‌کند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه ترویج فرهنگ کتاب خوانی هدف اصلی برگزاری نمایشگاه یاد یار مهربان است، گفت: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری با مشارکت وزارت ارشاد برای یازدهمین سال متوالی نمایشگاهی با موضوع کتاب برگزار می کند تا امر مهم مطالعه برای همه به ویژه نوجوان فراهم و عناوین جدید کتاب ها به دست همگان برسد.

حجت الاسلام عبدالمقیم ناصحی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شهر، با تاکید بر امر مهم مطالعه و ترویج آن در بین نوجوانان و جوانان افزود: با توجه به هزینه های سنگین خرید کتاب، برخی نوجوانان و جوانان امکان دست یابی به برخی کتب با عناوین تخصصی و آموزشی ندارند از همین رو نمایشگاه یاد یار مهربان با تخفیف های 25 تا 30 درصد برگزار می شود تا امکان خرید برای همه مهیا شود.

وی تجهیز کتابخانه های مدارس را یکی از اهداف اصلی این نمایشگاه خواند و افزود: با آغاز به کار نمایشگاه یاد یار مهربان، کتاب های گوناگون با عناوین مختلف با تخفیف های قابل توجه و گاه رایگان در اختیار مدارس، حوزه های علمیه و برخی دانشگاه ها قرار می گیرند تا کتابخانه های این مراکز فرهنگی به سطح کیفی مطلوبی دست یابند و اشتیاق به مطالعه افزایش یابد.

ناصحی با بیان اینکه ترویج فرهنگ هبه کتاب از مهم ترین دستاوردهای نمایشگاه یاد یار مهربان در سال های گذشته است، ادامه داد: این نمایشگاه در 10 سال گذشته کوشیده با ترویج فرهنگ ارزشمند هدیه کتاب و تجهیز مدارس واقع در مناطق محروم، نوجوانان و جوانان را در مطالعه کتاب هایی با عناوین و محتوایی جدید یاری رساند.

این نماینده مردم تهران در شورای اسلامی شهر ارتقا سطح کیفی در کنار توسعه کمی عناوین جدید کتاب ها را لازمه تداوم و استقبال مردم از نمایشگاه یاد یار مهربان دانست و بیان کرد: با توجه به اهمیت مطالعه به ویژه در بین نوجوانان و کودکان، از همین رو شورای شهر هر ساله کوشیده بودجه بیشتری به حوزه نشر و کتاب خوانی اختصاص دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بر تداوم برگزاری نمایشگاه یاد یار مهربان تاکید و بیان کرد: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران باید بکوشد در سال های آینده با برقراری تعاملاتی بیشتر و بهتر با موسسات و انتشارات، نمایشگاه یاد یار مهربان را با نوآوری های جدید برگزار و کتاب های جدید و نرم آفزارهای نوین آموزشی را به همگان معرفی کند.

پایان پیام


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش و تحلیل فیلم «در مکانی خلوت» در فرهنگسرای ارسباران
جشن شاد یلدای مهربانی برای کودکان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
فیلمبرداری «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی تمام شد
رویداد فصلی «بوم محتوا» با رونمایی از پلتفرم «کانتمو»
کتاب «قاسم» به چاپ هفتم رسید
اکران و نقد فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» در سینما اندیشه
فیلم مهرداد اسکویی دوباره اکران ویژه می‌شود
ترکیب «حسینیه معلی» در ایام شعبانیه مشخص شد
بررسی اسناد ساواک در‌باره‌ دکتر علی شریعتی در خانه‌موزه‌ شریعتی
تصویری از پدر «سلمان فارسی» با بازی حسام منظور
کتابخانه کامران فانی اهدا شد
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۴
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت