کد خبر: ۷۱۰۰۹

در سطح پایتخت آغاز می شود؛

روایت زندگی 22 نفر از مفاخر حسینی در «پرده عشاق»

ویژه برنامه «پرده عشاق» به عنوان بخش دوم برنامه های فرهنگی هنری پایتخت به مناسبت ماه های محرم و صفر و در قالب مجموعه برنامه های «زندگی در جغرافیای حسین(ع)» از روز جمعه 8 آذر در مناطق بیست و دوگانه تهران آغاز می شود.

به گزارش شهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، محمد علی قندهاری نیا معاون فرهنگی این سازمان، تجلیل و بزرگداشت مفاخر حسینی بومی در هر یک از مناطق بیست و دوگانه تهران را بخش اصلی این برنامه اعلام کرد و گفت: این افراد از میان پیرغلامان، پیشکسوتان و خادمان سرشناس اباعبدالله(ع) در تمامی عرصه ها انتخاب شده اند. 

وی ارتقای معرفت عاشورایی و ارتقای هویت محلی و مذهبی شهروندان را از جمله اهداف برگزاری این برنامه عنوان کرد و افزود: نویسندگان، مستندسازان، شعرا، تعزیه خوانان، مداحان، پژوهشگران و جمعی از هنرمندان بومی هر یک از مناطق پایتخت در این برنامه معرفی و تجلیل خواهند شد. 
 
قندهاری نیا شعرخوانی عاشورایی، مداحی، تعزیه خوانی و تصویرگری تجلیل شدگان را از جمله برنامه های جانبی «پرده عشاق» برشمرد و گفت: این برنامه تا دوم دی ماه مصادف با اربعین حسینی اجرا می شود. مناطق بیست و دوگانه تهران از تاریخ 8 تا 29 آذر به مدت 22 شب، پس از اذان مغرب و بر اساس زمانبندی مشخص میزبان «پرده عشاق» خواهند بود. 

وی گسترش فضایل اخلاقی با تمرکز بر اخلاق عمومی و معرفی و تکریم مفاخر و نخبگان ملی، شهری و محلی به شهروندان هر منطقه و در سطح وسیع تر به عموم هموطنان را از جمله اولویت هایی عنوان کرد که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای برگزاری ویژه برنامه «پرده عشاق» پیگیری می کند. 

ویژه برنامه «پرده عشاق» 8 آذر ماه در منطقه 14 به تجلیل از عباس محمدی، شاعر و قدیمی ترین فروشنده محصولات فرهنگی مذهبی، 9 آذر در منطقه 21 به تجلیل از مرحوم محمدرضا آقاسی، شاعرآیینی، 10 آذر در منطقه 5 به تجلیل از محمد علی کریمخانی، مداح و خواننده آلبوم ساقی سرمست، 11 آذر در منطقه 1 به تجلیل از مهدی متوسلی، کارگردان و تهیه کننده تئاتر عاشورایی خورشید کاروان، 12 آذر در منطقه 7 به تجلیل از شهید هادی محبی، شهید امر به معروف و نهی از منکر و 13 آذر در منطقه 22 به تجلیل از محسن خیاطان، شاعر آیینی و مبارز انقلابی اختصاص دارد. 

این برنامه در تاریخ 14 آذر در منطقه 20 به تجلیل از رنجبر گل محمدی پژوهشگر و گردآورنده مجموعه 40 جلدی مصاحبه با پیرغلامان سراسر کشور، 15 آذر در منطقه 11 به تجلیل از مرحوم اکبر ناظم ذاکر و مداح، 16 آذر در منطقه 12 به تجلیل از علی آهی شاعر و مداح، 17 آذر در منطقه 10 به تجلیل از مرحوم نادعلی کربلایی شاعر و مداح و پدر شهید، 18 آذر در منطقه 9 به تجلیل از محمد علی بابایی پدر شهید و آشپز پیشکسوت هیئات مذهبی، 19 آذر در منطقه 15 به تجلیل از مرحوم طیب حاج رضایی، حر انقلاب اسلامی و 21 آذر در منطقه 16 به تجلیل از رضا لنکرانی، تعزیه خوان پیشکسوت اختصاص دارد. 

همچنین روز 22 آذر در منطقه 19 از عزیز صبوری اردبیلی، شاعر آذری زبان، 23 آذر در منطقه 3 از مرحوم محمد تقی طاهری مداح اهل بیت، 24 آذر در منطقه 13 از حبیب الله چایچیان، شاعر آیینی، 25 آذر در منطقه 2 از حسام الدین سراج، خواننده آلبوم عاشورایی وداع، 26 آذر در منطقه 8 از خانم نگهداری همسر و مادر شهید و مادر حاج محمود کریمی، 27 آذر در منطقه 6 از مرحوم کریم دل نوا، موسس هیئت، 28 آذر در منطقه 4 از علیرضا نهادی مداح روشندل و مربی مداحی و 29 آذر در منطقه 17 از مرحوم حجت الاسلام والمسلمین غضنفر پناهیان، خطیب سابق مسجد و حسینیه یوم الغدیر در «پرده عشاق» تجلیل می شود.  

گفتنی است، ویژه برنامه های فرهنگی هنری پایتخت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله(ع) با عنوان «زندگی در جغرافیای حسین(ع)» و با اجرای مراسم ده شبه تعزیه خوانی، حرکت کاروان لاله ها و رونمایی از مستند شعرخوانی عاشورایی اعتکاف چشم ها در تهران آغاز شد و هم اکنون با اجرای «پرده عشاق» تا روز اربعین حسینی ادامه خواهد داشت. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)