کد خبر: ۷۱۰۲۱

اشعری در گفت و گو با شهر:

نمایشگاه یاد یار مهربان رغبت مطالعه را در جوانان افزایش می‌دهد

رییس پروژه باغ کتاب تهران گفت: نمایشگاه یاد یار مهربان در ترغیب مخاطبان جوان به افزایش ساعات مطالعه تاثیر قابل توجهی دارد.

علی اکبر اشعری رییس پروژه باغ کتاب تهران در گفت و گو با خبرنگار شهر پیرامون یازدهمین دوره نمایشگاه یاد یار مهربان عنوان کرد: این نمایشگاه با سایر نمایشگاه ها از این جهت تفاوت دارد که مردم در این نمایشگاه کتاب خریداری نمی کنند بلکه این نمایشگاه به مراکز در نظر گرفته شده کتاب اهداء می کند. با توجه به کسری سهم کتاب در سبد خانوار، این اقدام می تواند در توسعه فرهنگی و افزایش سرانه مطالعه تاثیر قابل توجهی داشته باشد.

رییس پروژه باغ کتاب تهران گفت: هدف این نمایشگاه این است که کتابخانه های مدارس و مساجد و خوابگاه های دانشجویی از نظر تنوع و محتوای کتاب ها به سطحی برسند که مخاطب برای حضور در این کتابخانه ها رغبت داشته باشد. از این جهت می توان گفت این نمایشگاه در ترغیب  دانش آموزان و دانش جویان برای افزایش تعداد ساعات مطالعه موثر باشد.

وی پیرامون اقداماتی که به منظور افزایش کیفیت و مناسب سازی در یازدهمین دوره نمایشگاه صورت گرفته است تصریح کرد: هر ساله در نمایشگاه یاد یار مهربان پرسشنامه ای در میان شرکت کنندگان منتشر می شود، در این پرسشنامه ارزیابی افراد از نمایشگاه به دست می آید. پاسخ ها در شورای مربوطه تجزیه و تحلیل می شود تا همراه با نظرات کارشناسی کیفیت را ارتقاء می دهیم و نظرات سازنده را برای سال آینده در نظر بگیریم.

اشعری با تاکید بر این که این نمایشگاه یک گام نمایشگاه‌داری را در کشور به جلو برد، ادامه داد: امسال بر اساس نظر سنجی سال گذشته سعی شد با نوع جدیدی از چینش غرفه ها از ازدحامی که سال گذشته شکل گرفته بود جلوگیری شود.از سوی دیگر در نظر گرفتیم که علاوه بر استفاده از بن هایی که به صورت رایگان در اختیار مدارس، حوزه های علمیه، خوابگاه های دانشجویی و کانون های مساجد در نظر گرفته شده است، این مراکز بتوانند با تمام شدن مبلغ درج شده در بن، سایر کتاب های مورد نظرشان را با 30 درصد تخفیف کتاب خریداری کنند این در حالی است که تخفیف 30 درصدی را در هیچ یک از نمایشگاه های کتاب و یا فروشگاه مشاهده نمی کنید. 

اشعری خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصت خوبی برای مدارس است تا در صورتی که  فراتر از اعتبار خود به کتاب نیاز دارند، این کتاب ها را با قیمتی پایین تر از بازار تهیه کنند. همچنین مردم عادی نیز می توانند به این نمایشگاه مراجعه کنند و برای فرزندان خود با 25 درصد تخفیف به تهیه کتاب بپردازند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو