کد خبر: ۷۱۰۷۳

صدرنشینی تراکتورسازی و سقوط پرسپولیس

تیم فوتبال تراکتورسازی حساسترین دیدار هفته شانزدهم لیگ برتر باشگاه های کشور را با نتیجه یک بر صفر پیروز شد تا به یکه تازی پرسپولیس در سیزدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های کشور پایان دهد.

به گزارش شهر، حساسترین دیدار هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور بین تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس تهران عصر امروز (جمعه) در حضور حدود 30 هزار تماشاگر ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز برگزار شد و در نهایت با برتری یک بر صفر میزبان به پایان رسید.


تراکتورسازی با کسب این پیروزی ارزشمند با 29 امتیاز به طور موقت صدرنشین شد و به یکه تازی پرسپولیس در جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های کشور پایان داد. شاگردان علی دایی با پذیرش این شکست به رده پنجم سقوط کردند. 


تک گل این دیدار در دقیقه 40 توسط «کریم انصاری فرد» مهاجم تراکتورسازی که فصل گذشته در پرسپولیس بازی می کرد، به ثمر رسید.


در نیمه نخست بازیکنان تراکتورسازی با استفاده از امتیاز میزبانی عملکرد بهتری داشته و به گل دست یافتند.


در آغاز نیمه دوم «علی دایی» برای تقویت خط میانی تیم خود، «مهرداد کفشگری» را جایگزین «قاسم دهنوی» کرد که عملکرد خوبی در 45 دقیقه نخست نداشت.


پرسپولیسی ها که از ارسال های بلند به نتیجه ای نرسیدند در نیمه دوم سعی داشته با پاس های کوتاه و از عمق دفاع تراکتورسازی خود را در فرصت گلزنی قرار دهند.


در دقیقه 62 این دیدار کادر فنی پرسپولیس برای جبران گل خورده «فرزاد حاتمی» را جایگزین «محمدرضا خلعتبری» کرد تا با دو مهاجم به کار خود ادامه دهد.


در دقیقه 68 حمله همه جانبه پرسپولیس فرصت خوبی را برای گل تساوی به وجود آورد که ضربه «محسن مسلمان» با بدشانسی به دیرک دروازه اثابت کرد. 


«علی کریمی» که پس از چند هفته آسیب دیدگی شرایط بازی را به دست آورده است، در دقیقه 70 به میدان آمد و جانشین «میثم بائو» شد تا تراکتورسازی در ادامه بتواند با اتکا به تجربه این هافبک، توپ و میدان را در اختیار داشته باشد. 


سومین تعویض پرسپولیس در دقیقه 83 انجام شد و «محمد عباس زاده» به جای «محمد نوری» وارد میدان شد، اما این تعویض هم گره گشای سرخپوشان تهران نبود.


پرسپولیس در حالی این دیدار را واگذار کرد که فرصت های متعددی را برای گلزنی از دست داد.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

تماشای یک اردیبهشت موسیقایی در ایران عزیز؛ برنامه کنسرت‌ها اعلام شد

نویسنده مصری بوکر عربی ۲۰۲۵ را به خانه برد

شروع انبارگردانی در سروستان/ تعطیلی موقت کتابفروشی بزرگسال

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

رونمایی از کتاب صوتی «کی بود کی نبود» با صدای ثریا قاسمی در فرهنگسرای ارسباران

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

سی و هشتمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

داوری آثار جایزه جهانی «شهر شعر» با مشارکت ۵۰ داور شاخص

صابر ابر و الهام کردا دوباره همبازی می‌شوند

علیرضا داوودنژاد با این فیلم مدرن خود، گویی یک جوان سینماگر ۲۵ ساله است

فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران

مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق(ع) در میدان امام حسین(ع)

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید