کد خبر: ۷۱۱۱۴

به دلیل نامشخص بودن برنامه معاونت مطبوعاتی؛

سرای روزنامه‌نگاران ایران نیمه تعطیل است

سرای روزنامه‌نگاران ایران که در طول بیش از دو سال گذشته فعالیت‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف آموزشی، فنی و محتوایی در زمینه مطبوعات در کشور انجام داده است، به دلیل نامشخص بودن برنامه معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، به حالت نیمه تعطیل درآمد.

به گزارش شهر سرای روزنامه‌نگاران ایران 7 اردیبهشت ماه 90 با هدف تشویق اهالی مطبوعات به فعالیت در این حرفه و برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در حوزه‌های کار روزنامه‌نگاری مانند خبر، گزارش، عکس خبری و کاریکاتور، گشایش یافت و در بیش از 2 سال گذشته خدمات متنوعی به اهالی مطبوعات در سرای روزنامه‌نگاران ارائه شده است.

اما تقریباً از بعد از تغییر معاون مطبوعاتی در وزارت ارشاد، فعالیت‌های سرای روزنامه‌نگاران ایران هم کم‌رنگ و نهایتاً یک هفته قبل تقریباً این فعالیت‌ها متوقف شد و هم اکنون سرای روزنامه‌نگاران ایران در حالتی نیمه تعطیل قرار دارد.

بر اساس این گزارش، در طول حدود 2 ماه گذشته مدیرعامل سرای روزنامه‌نگاران ایران و معاون جدید امور مطبوعاتی وزیر ارشاد تنها یک جلسه مشترک برگزار کرده‌اند که تاریخ آن هم به اوایل تصدی مسئولیت معاونت مطبوعاتی از سوی دکتر حسین انتظامی برمی‌گردد.

در این جلسه مجید امرایی گزارشی از عملکرد سرای روزنامه‌نگاران ایران در دوره قبل و نیز برنامه‌های آتی آن را به حسین انتظامی ارائه کرده، اما جلسه مذکور تاکنون خروجی خاصی نداشته  است.

همچنین شنیده‌ها حاکی از آن است که همه حمایت‌های مالی معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد از سرای روزنامه‌نگاران ایران قطع شده و به همین خاطر پس از برگزاری جشنواره فصلی مطبوعات در کردستان در هفته گذشته، تمام فعالیت‌های سرای روزنامه‌نگاران ایران در مرکز و شعب استانی متوقف شده است.

از سوی دیگر موزه مطبوعات کشور که مراسم افتتاح آن 2 مرداد امسال با حضور وزیر و معاون مطبوعاتی وقت ارشاد برگزار شد، همچنان تعطیل و درهای آن به روی مردم بسته است که یکی از دلایل اصلی این اتفاق، نامشخص بودن برنامه معاونت مطبوعاتی برای این موزه و همچنین عدم تخصیص بودجه لازم برای نگهداری از آن بوده است.

همچنین در حالی که سرای روزنامه‌نگاران ایران برای راه‌اندازی 4 موزه منطقه‌ای مطبوعات در 4 مرکز استان برنامه‌ریزی کرده بود و حتی توافق‌نامه مربوط به راه‌اندازی 2 باب از این موزه‌ها در استان‌های کرمانشاه و قزوین به امضا رسیده و مکان این موزه‌ها هم مشخص شده بود، این موضوع هم فعلاً مسکوت مانده است.

بر اساس اعلام مسئولان سرای روزنامه‌نگاران ایران تاکنون 2300 گواهی آموزشی معتبر برای افرادی که در 183 کارگاه و دوره مختلف آموزشی روزنامه‌نگاری شرکت کرده‌اند، صادر شده است، اما برگزاری این دوره‌ها هم متوقف شده و فراتر از آن سرای روزنامه‌نگاران ایران توانایی تامین معاش کارکنان خود را هم از دست داده است. 

«توسعه آموزش‌های حرفه‌ای با رویکرد اقتضائات و نیازهای روز» و نیز «حمایت از فعالیت تشکل‌های صنفی و واسپاری کارویژه‌های غیرحاکمیتی به نهادهای صنفی» سرفصل برنامه‌های حسین انتظامی در حوزه معاونت مطبوعاتی وزیر ارشاد است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام