کد خبر: ۷۱۱۷۰

واکنش جالب عراقی‌ها به ساخت پل صدر

افتتاح پل طبقاتی صدر در شبکه‎های اجتماعی مورد توجه شیعیان علاقه‎مند به خاندان صدر قرار گرفت.

به گزارش شهر ، برخی کاربران فیسبوک از چند روز پیش با انتشار خبر آماده شدن این پل برای افتتاح به استقبال این رویداد شهری رفتند و به درج عکس از بخشی از این پل که نقاشی ای از دو شهید صدر دارد، پرداختند که با افتتاح پل، انعکاس گسترده‎تر شد.

کاربری به نام حیدر الموسوی در این زمینه با درج متنی ضمن تقدیر از توجه نشان داده شده نسبت به شهدای خاندان صدر، به مشکلات زیرساخت‎های عراق در شرایط کنونی اشاره کرده است.

وی این پل را طولانی‎ترین پل شهر تهران و یکی از بزرگترین پل‎های طبقاتی در خاورمیانه نامیده که توسط مهندسی ایران طراحی و اجرا شده است. الموسوی می‎افزاید این فن‎آوری تا پیش از این در اختیار تنها پنج کشور در جهان بوده است.

مهندسی و گروه از ایرانیان ، این دستاورد ایران تنها در دست پنج کشور در جهان است که صنعت فن آوری و ایجاد پل های کلاس در این راه.

پل صدر به عنوان تنها پل تقاطعی تک پایه‌ای کشور روز گذشته با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی،‌ محمد باقر قالیباف شهردار تهران،سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، سردار عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ،اعضای شورای اسلامی شهر تهران، تعدادی از نمایندگان مجلس ،رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، معاونان شهردار، مدیران شهری و بسیاری از شخصیتهای کشوری و با حضور پایتخت نشینان به بهره‌برداری رسمی رسید.

به اعتقاد کارشناسان شهری با توجه به بهره‌برداری از تونل نیایش، افتتاح پل طبقاتی صدر باعث خواهد شد تا شهروندان به صورت یکپارچه از بزرگترین پروژه شهری کشور به صورت همزمان استفاده کنند.

ساخت دومین تونل شهری بزرگ دنیا و اولین پل تک پایه تقاطعی کشور در تهران آن‌هم با بهره‌مندی از توان مهندسان جوان ایرانی نشان داد که روند توسعه پایتخت توسط مدیریت شهری تهران همچنان ادامه دارد.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
پل صدر عراق شهرداری
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو