کد خبر: ۷۱۴۴۴

آیت‌الله مصباح: دچار انحطاط فرهنگی شده‌ایم

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه توجه به‌ فرهنگ مادی‌گرایانه ناشی از انحطاط فرهنگی است گفت: توجه به این فرهنگ امروز در میان اقشار کم سواد و یا حتی فرهیخته جامعه مشاهده می‌شود.

به گزارش شهر به نقل از مهر، آیت‌الله محمد تقی مصباح یزدی، شنبه شب در همایش جبهه پایداری خراسان رضوی در محل مهدیه مشهد اظهار کرد: بروز لایه‌هایی از فرهنگ مادی گرایانه در جامعه ناشی از بی‌توجهی به ابعاد معنوی و انسانی است و این جای بسی تاسف است که توجه به مادیات در میان قشر فرهیخته نیز به چشم می‌خورد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه ما امروز دچار نوعی انحطاط فرهنگی نیز شده است، افزود: اصول فرهنگی نباید مورد غفلت واقع شود و این امر نیازمند اصلاح است.

داستان میان حق و باطل موضوع جدیدی نیست

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)  با اشاره به این مطلب که زندگی انسان را گاهی خوبی‌ها و گاه شادی‌ها در بر می‌گیرد، عنوان کرد: کتاب قرآن و روایت اهل بیت(ع) نشان می‌دهد که همواره خوبی‌ها در جامعه حکم‌فرما نبوده و زشتی‌ها نیز وجود داشته و داستان میان خوبی و بدی و حق و باطل موضوع جدیدی نیست.

آیت‌الله مصباح‌یزدی تاکید کرد: برای دست یابی به خوبی‌ها و قرار گرفتن در جبهه حق باید در مسیر و راه اهل بیت(ع) قرار بگیریم و چرا که جنگ میان حق و باطل همیشگی است.

وی یادآور شد: در تاریخ نیز نشان داده شده که جنگ میان حق و باطل همواره وجود داشته و در این راستا باید گفت که مبارزه با ظلم ارزش پذیرفته شده جهانی است.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)  تصریح کرد: در بیشتر جوامع گرایش‌های مردم نسبت به زندگی دنیوی و مادی‌گرایی بوده اما در جامعه ما و در دین مبین اسلام ارزش‌ها بر اساس مادیات سنجیده نمی‌شود.  

دین اسلام دیدگاهی ژرف نسبت به مفهوم عدالت دارد

وی ادامه داد: در بسیاری از کشورهایی که حتی دم از عدالت و آزادی می‌زنند نیز به معنای واقعی به مسئله ارزش‌ها و عدالت و آزادی نگاه نمی‌کنند و در این میان تنها دین اسلام است که دیدگاهی ژرف نسبت به مفهوم عدالت دارد.

وی امام حسین(ع) را رهبر آزادگان دانست و افزود: اسلام دین عدالت است و امام حسین(ع) نیز رهبر آزادگان است و در این میان داستان کربلا نیز داستانی یگانه در تاریخ بشر است.

وی داستان کربلا را نمونه واقعی برقراری عدل و آزادی دانست و عنوان کرد: همچنین در قرآن نیز به مسئله عدالت پرداخته شده و این امر نشان می‌دهد که اسلام به طور حقیقی دین عدالت و آزادی است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹