کد خبر: ۷۱۴۴۸

شركت مترو در اطلاعيه‎ای اعلام کرد/

علت نفوذ آب به تونل مترو مشخص شد

گزارش كارشناسان شركت مترو از محل نشت آب (چهارراه وليعصر(عج)- اميراكرم) بيانگر آن است كه هيچ گونه آسيبي متوجه سازه نگهبان لوله‌هاي شركت آب نبوده و لوله آب به دليل پوسيدگي و نشتي مداوم دچار شكستگي شده است.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومي و بين الملل شركت راه آهن شهري تهران و حومه (مترو ) به دنبال خبر ورود آب شهري به تونل مترو در چهارراه وليعصر(عج) كه اواخر هفته گذشته به وقوع پيوست بلافاصله تحقيقات و بررسي‌ها پيرامون موضوع از سوي كارشناسان فني اين شركت آغاز و مشخص شد كه منشاً نفوذ آب،از نشتي لوله‌هاي فرسوده و ترك خورده تاسيسات آب شهري بوده است.

عمليات ساخت شفت خروج در خط 3 مترو تهران به مراتب با شيوه‌هاي فني و با كيفيت بسيار بالائي انجام يافت كه تردد وسايط سنگين از جمله اتوبوس‌هاي خط ويژه راه‌آهن - تجريش در 3 ماه بازگشايي اين مسير خود دليل و مدرك روشني بر استاندارد بودن عمليات اجرايي و رد ادعاهاي عدم كارائي (ساپورت) سازه نگهبان است كه تمامي مراحل انجام كار با نظارت شركت آب و فاضلاب به اتمام رسيده بود.

سازه نگهبان موردنظر، طبق نقشه‌هاي شركت آب و فاضلاب ساخته شده و لوله‌هاي آب از زير و بالاي آن ساپورت و همان زمان نيز به تائيد آن شركت رسيده بود و به قدري داراي استحكام و استانداردهاي كافي است كه با فرض نشست سطح خيابان و با شعاع چندبرابر هم هيچ آسيبي لوله‌هاي مذكور را تهديد نمي‌كند مگر آن كه لوله آب، تركيدگي و نشتي داشته باشد. 

ضمناً گزارش كارشناسان شركت مترو از محل حادثه (چهارراه وليعصر( عج ) - اميراكرم) بيانگر آن است كه هيچ گونه آسيبي براي ساپورت هاي لوله هاي شركت آب و فاضلاب رخ نداده و لوله آب به علت پوسيدگي و نشتي مداوم دچار شكستگي شده است. گفتني است يك هفته پيش از وقوع نشتي آب، گزارش كارشناسان بازديد كننده شركت مترو كه مويد آغاز نشت آب به محل شفت خروج در حدفاصل چهارراه وليعصر( عج )- اميراكرم بود به شركت آب و فاضلاب اعلام و اطلاع داده شد اما دستگاه مربوطه هيچ گونه اقدام پيشگيرانه‌اي انجام نداد. 
گزارش خطا
ارسال نظر