کد خبر: ۷۱۴۶۴

آلبوم موسیقی «هله‌دان» منتشر می‌شود

آلبوم موسیقی «هله‌دان» که تلاشی در زمینه موسیقی فولکلور جنوب است، با خوانندگی امید جهان، هم‌اکنون مراحل پایانی اخذ مجوز را می‌گذراند و پیش از پایان سال روانه بازار موسیقی می‌شود.

به گزارش شهر، امید جهان خواننده موسیقی جنوب با اعلام این خبر گفت: هم اکنون در انتظار صدور مجوز برای آلبوم جدیدم به نام «هله‌دان» هستم.

این خواننده جوان که پیش از این دو آلبوم «پسر جنوبی» و «پاپتی» را منتشر کرده، درباره آلبوم تازه‌اش اظهار کرد: در حال حاضر این آلبوم در دفتر موسیقی منتظر مجوز است. قطعات این آلبوم همگی از موسیقی جنوب و با تنظیمی مدرن است.

وی ادامه داد: برای نواختن قطعات این آلبوم از سازهای مدرن استفاده کرده‌ایم تا فضای قطعات موسیقی فولکلور جنوب را امروزی‌تر کنیم. برای این کار گیتار بیس و سازهای الکترونیک را به کار برده‌ایم.

جهان درباره استفاده از سازهای اصیل موسیقی ایرانی و موسیقی جنوب در آلبوم «هله‌دان» اظهار کرد: نی‌انبان، تومبا، دمام، عود و قانون سازهای دیگری هستند که در این آلبوم از آنها استفاده شده است.

این خواننده درباره انتخاب نام «هله‌دان» برای آلبوم جدیدش گفت: «هله‌دان» یکی از قطعات این آلبوم است که در میان مردم علاقه‌مندان بسیاری دارد و پیش از این نیز خواننده‌های دیگری همچون مرحوم ناصر عبدالهی این قطعه را خوانده‌اند، به همین دلیل ترجیح دادیم که نام این قطعه را برای کل آلبوم نیز انتخاب کنیم.

وی با اشاره به حضور پدرش در آلبوم «هله‌دان» اظهار کرد: پدرم در این آلبوم با خواندن یکی از قطعات، خواننده مهمان این آلبوم است.

امید جهان در حدود 10 سال است که فعالیت در عرصه موسیقی را آغاز کرده و خوانندگی را در کنار پدرش تجربه کرده است. آلبوم «هله‌دان» سومین اثر امید جهان خواننده جوان اهل جنوب کشور محسوب می‌شود.
 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران