کد خبر: ۷۱۵۱۸

از امروز تا پایان اربعین حسینی

زائران کربلای معلی از پرداخت عوارض معاف شدند

معاون حج، عمره و عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: در جلساتی که به منظور ساماندهی اعزام‌ها در ایام اربعین حسینی برگزار شد، مصوب شد زائران از امروز تا پایان ایام اربعین حسینی از پرداخت ۱۵ هزار تومان عوارض معاف شوند.

به گزارش شهر ناصر خدر نژاد معاون حج، عمره و عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: به دلیل اینکه اعزام انفرادی زائران به عتبات عالیات آغاز شده است از مرزهای چذابه، مهران و شلمچه بازدید داشتیم و جلساتی را به منظور آماده سازی شرایط برای تسهیل اعزام زائران برگزار شد که اولین مصوبه این جلسات این بود که اخذ 15 هزار تومان عوارض تردد زائران از مرز شلمچه تا بعد از ایام اربعین حسینی حذف شود و تمام زائران از پرداخت عوارض معاف شوند.

وی ادامه داد: همچنین موضوع دیگری که در این جلسات مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصمیم گیری شد این بود که از ظرفیت و پتانسیل بالقوه مردم برای ساماندهی زائران استفاده شود و کمکی شود تا در محل ساماندهی زائران تا 300 تا 400 کیلومتری مرزها خدماتی به زائران ارائه شود و تمام زائران در آنجا ساماندهی می‌شوند و سپس توسط 10 دستگاه اتوبوسی که در نظر گرفته شده است به طور رایگان از محل ساماندهی به سمت نقطه صفر مرزی و بخش گذرنامه حرکت کنند.

خدر نژاد تصریح کرد: مشکل خاصی در زمینه اعزام‌ها وجود ندارد اما امیدواریم مشکلاتی هم که وجود دارد برطرف شود و ما معتقد هستیم باید در مرز شلمچه امکانات بهتری در اختیار زائران قرار گیرد و تصمیم‌هایی نیز در این مورد گرفته شده است همچنین در نظر گرفتن چادرهای بزرگ برای اسکان زائران و تغذیه زائران تا زمان عبور از مرزها از دیگر اقداماتی بود که انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است