کد خبر: ۷۱۵۳۱

مقایسه درآمد بازنشستگان در جهان +جدول

چگونگی زندگی افراد مسن و تامین هزینه‌های زندگی آن‌ها بدون صرف بودجه‌های ملی در شرایط بحرانی، از خواسته‌های مهم دولت‌ها در سراسر جهان می‌باشد.

به گزارش شهر به نقل از تراز، سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های یک کشور محسوب می‌شود. با گذشت زمان و کم شدن قوای افراد، انجام کار و تامین هزینه‌های زندگی برای این دسته از افراد جامعه دشوارتر می‌شود. بازنشستگان در سراسر جهان از طرق مختلفی به کسب درآمد می‌پردازند اما همه‌ی این راه‌ها را می‌توان در سه‌دسته سرمایه‌داری، مستمری بگیری و فعالیت در مشاغل ‌آزاد گروه‌بندی کرد.

در اکثر مواقع تامین هزینه‌های زندگی افراد بالای ۶۵ سال و درآمد آن‌ها به عنوان گزینه ای وابسته به دارایی خزانه عمومی به تصویر کشیده می‌شود و این بدین معنی‌است که بیشترین منبع درآمد گروه سنی بالای ۶۵ سال را حقوق بازنشستگی دولتی تشکیل می‌دهد.
بررسی‌ها ثابت کرد‌ه‌اند که مستمری، منبع درآمد ۶۰ درصد مردم منطقه همکاری اقتصادی و توسعه می‌باشد.

اعتماد بر دولت برای تامین مخارج در منطقه اروپا بیش تر مشهود می‌باشد؛ در بلژیک و فنلاند حقوق بازنشستگی عمومی بیش از ۸۰ درصد از درآمد افراد گروه سنی مورد بررسی را تشکیل می‌دهد.
در مناطق دیگر کشورهای همکاری اقتصادی وتوسعه ، افراد مسن اتکا بیشتری نسبت به این کشورها، بر کار و سرمایه دارند که این بدین معنی‌است که آن‌ها به پس‌انداز و حقوق بازنشستگی شخصی اتکا بیشتری دارند.

سرمایه‌داری و فعالیت در مشاغل آزاد در شیلی سرآمد بوده و جزو منابع مهم درآمد اکثریت افراد بالای ۶۵ سال این کشور می‌باشندد. این کشور به سیستم اداره صندوق‌های بازنشستگی توسط بخش خصوصی در سال ۱۹۸۱ تغییر روش داده‌است. در مجموع کشورها در حال حرکت در مسیر دست‌یابی به هدف مشابه قراردادن فشار کمتر بر امور مالی عمومی می‌باشند.

افزایش سن بازنشستگی در منطقه همکاری اقتصادی وتوسعه به معنی درآمد بیشتر برای افراد سالخورده و درآمد کمتر برای دولت می‌باشد. به طور متوسط در سراسر منطقه همکاری اقتصادی و توسعه، یک چهارم درآمد توسط افراد بالای ۶۵ سال و از طریق کار دریافت می‌شود.
 
درآمد بازنشستگان

گزارش خطا
برچسب‌ها:
بازنشستگان حقوق
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴