کد خبر: ۷۱۶۴۹

در جلسه امروز شورای شهر عنوان شد؛

جنوب شهر در دل منطقه 2

عضو شورایاری منطقه 2 تهران نسبت به برخی از ساخت و سازهای غیرمجاز و وجود کارتن خوابها و معتادان در حاشیه بزرگراههای این منطقه انتقاد کرد.

به گزارش شهر، حامد حسینی شورایار منطقه 2 با اشاره به مشکلات این منطقه گفت: ما جنوب شهر را در دل این منطقه داریم. در منطقه اسلام آباد و فرحزاد طرح تسهیلی اجرا نمی شود. همچنین ما در حاشیه بزرگراهها با معضل معتادان مواجه هستیم.

در ادامه جلسه اسماعیل دوستی با بیان اینکه انتهای کوی فراز در این منطقه به محل ریخته شدن زباله ها بدل شده گفت: باید این بخش ساماندهی شود. همچنین اوین و درکه نیز مانند دره فرحزاد ساخته شود و با نهادهایی که در حریم رودخانه ساخت و ساز می کنند برخورد شود.

وی خواستار تملک باغی رها شده در بخش جنوبی میدان کاج شد.

همچنین محسن سرخو در ادامه با اشاره به حادثه گودبرداری منطقه ایران زمین گفت: این مشکل هنوز حل نشده و دردسر هایی برای محله دارد. شورایاریها باید مراقب باشند قبل از وقوع چنین اتفاقاتی آن را گزارش کنند.

مرتضی طلایی نیز با اشاره به وضعیت نامناسب محله کامپ زنجان در جوار دانشگاه شریف گفت: این منطقه وضعیت اسف باری دارد که نیاز به استقرار پلیس در آن است و باید طرحهای موضوعی برای آن تهیه شود.

سروری عضو دیگر شورای شهر به وجود سارقان و معتادان در حواشی، فرحزاد و دره پونک اشاره کرد و گفت: در این مکان ها ساخت و سازهای غیرقانونی انجام می شود و هر روز رستوران تازه ای در این مکان متولد می شود که برخورد با آن نیاز به عزم جدی تری دارد.

حبیب پور نیز به مشکلات محله اسلام آباد و زیر پل مدیریت اشاره کرد و گفت: بعد از غروب آفتاب این مکان تبدیل به تگزاس می شود.

همچنین ابوالفضل شاکری عضو دیگر شورا در خصوص تخریب ساختمان کلاه فرنگی بالاتر از میدان دربند انتقاد کرد و گفت: برج سازان در حال تراشیدن کوه برای ساخت و ساز هستند.

همچنین حکیمی پور در این جلسه با اشاره به تذکر 18 نفر از اعضای شورای شهر به شهردار گفت: شهردار توضیح داده که به ساختارها در شهرداری دست نزده و تنها جابجایی انجام داده است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس