کد خبر: ۷۲۰۱۹

آیت الله مکارم: کاهش جمعیت توطئه آمریکا و اسرائیل بود

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: طرح های کاهش جمعیت توطئه آمریکا و اسرائیل بود تا جمعیت جهان سوم افزایش نیابد و ما نیز متاسفانه به دام آن‌ها افتادیم.

به گزارش شهر به نقل از تسنیم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در جلسه در خارج فقه که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به اینکه در جامعه امروزی احترام در خانواده ها در حال از بین رفتن است اظهار کرد: متاسفانه در جامعه امروزی رابطه بین فرزند و خانواده ها به هم خورده و بسیاری از خانواده ها یک دیگر را درک نمی کنند.

استاد حوزه علمیه قم افزود: بسیاری از والدین از فرزندان خود ناراضی هستند و ادعا می‌کنند که فرزندانشان در خطر هستند، این موضوع در باره فرزندان هم صدق می کند زیرا‌که فرزندان نیز می‌گویند پدر و مادر‌ها ما را درک نمی‌کنند.

این مرجع تقلید دلیل ناراحتی فرزندان و خانواده ها را از یک دیگر تفاوت فرهنگ‌ها دانست و بیان کرد: والدین در یک خانواده و فرهنگ سنتی رشد کرده اند و فرزندان نیز در جامعه امروز که در آن ماهواره، اینترنت و تلویزیون است رشد پیدا کرده اند و از همین رو نمی توانند یک دیگر را به درستی درک کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی خاطر‌نشان کرد: والدین نباید توقع داشته باشند که هر چه گفتند فرزندان بدون چرا آن را بپذیرند، همین طور این موضوع برای فرزندان صدق می‌کند، خانواده‌ها نباید یک دید مطلق‌نگر داشته باشند و باید سعی کنند با یک دیگر به تفاهم برسند تا احترام در خانواده حفظ بشود.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه بعد از پرستش خداوند نیکی به والدین بسیار سفارش شده است، عنوان کرد: پدر و مادر در جایگاه والایی هستند و احترام به آنها بارها در قرآن کریم سفارش شده و هرگونه بی احترامی نسبت به آن‌ها مورد نکوهش قرار گرفته است، در این راستا فرزندان باید توجه داشته باشند که روزی خود در جایگاه والدین قرار می گیرند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه جمعیت کشور به شدت رو به کاهش است، اظهار کرد: اگر روند کاهش جمعیت به همین صورت پیش رود، پیش بینی ها حاکی از نصف شدن جمعیت کشور است و تولید کشور به دلیل مسن شدن جمعیت کمتر می شود، خانواده‌های برای رهایی از این وضعیت باید حداقل سه فرزند داشته باشند و 5 فرزند بهتر است و البته من خودم 7 فرزند دارم.

مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: کاهش جمعیت جهان سوم، توطئه آمریکا و اسرائیل بود زیرا از افزایش جمعیت جهان سوم احساس خطر کردند و طرح های عقیم کردن زنان و مردان را پیشنهاد دادند، ما نیز به دام آنها افتادیم. کسانی که در حال تغییر بافت جمعیت هستند سبب ایجاد مشکل برای کشور می شوند و امیدواریم در جامعه بیداری نسبت به این موضوع حاصل و مشکلات حل شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مکارم جمعیت توطئه
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران