کد خبر: ۷۲۴۳۵

گالری پنجره با آثار 30 هنرمند افتتاح شد

گالری پنجره با برپایی نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه از 30 هنرمند جوان به جمع گالری‌ها تهران پیوست.

به گزارش شهر، گالری پنجره چندی پیش با انتشار فراخوانی در رسانه‌های جمعی از نقاشان و مجسمه‌سازان برای شرکت در یک نمایشگاه گروهی با موضوع آزاد دعوت کرد و هنرمندان آزاد بودند آثار خود را برای شرکت در این نمایشگاه (تا 5 اثر) به این گالری ارسال کنند که در نهایت پس از بررسی عکس‌ه، آثار 30 هنرمند برای شرکت در این نمایشگاه پذیرفته شد.

با توجه به این که نمایشگاه با موضوع آزاد برپا شده است و هنرمندان در انتخاب آثار آزاد بوده‌اند، در این نمایشگاه شاهد نقاشی‌هایی با تکنیک و سبک‌های متنوعی هستیم. همچنین در این نمایشگاه تعدادی آثار مجسمه‌‍ نیز حضور دارد.

در این نمایشگاه آثاری از علیرضا مسعودی، آریا ساعتچی، آنالیا طاهریان، همایون تک، الهام قربانی، پژمان نوروزی، ترانه صادقیان، هدی فرهانیان، حکمت رحمانی، سورنا زمانی، نگین جواهری، مهدی سراج، علیرضا جهرمی، صبا عشقی، منیژه اخوان، سهیل مختار، هادی احمدی، معین شیخ شعاعی، سمیرا کرمی، مریم باقریان، تهمینه میر مطهری، محسن حسین‌مردی، لیلا نورایی، مائده سالار، راشیت تیموری، نازنین ارغوان، هدیه جعفری، فرزانه رستمی، محمد طرزی، طاهره افضلی، فرزانه زادمهر به نمایش درآمده است.

شبنم غفاری مدیر گالری پنجره گفت: گالری پنجره را با هدف حمایت از هنرمندان جوان راه‌اندازی کرده‌ایم و قصد داریم که براساس برنامه‌ریزی که برای گالری کرده‌ایم به تمام شاخه‌های هنرهای تجسمی که از سوی جوانان کار می‌شود، اهمیت ویژه‌ای بدهیم.

او افزود: هر نمایشگاه را 14 روزه برگزار خواهیم کرد و حد فاصل برگزاری هر نمایشگاه تا نمایشگاه بعدی گالری تعطیل خواهد بود و روزهای شنبه نیز گالری تعطیل است و ساعت کار گالری هم از ساعت 14 تا 20 است.

این نمایشگاه جمعه 6 دی‌ماه افتتاح شد و تا 20 دی‌ماه ادامه خواهد داشت. در این نمایشگاه آثار 30 هنرمند جوان در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت. بنا به گفته مدیر این گالری، قرار است تمرکز این گالری معطوف بر نمایش آثار هنرمندان جوان باشد.

گالری پنجره در خیابان ظفر، انتهای فرید افشار، بابک شرقی، بن بست بابک، پلاک 29 طبقه دوم واقع شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
گالری پنجره افتتاح
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران