کد خبر: ۷۲۵۵۶

رییس ستاد سوخت خبر داد:

قطع سهمیه بنزین وسایل نقلیه فرسوده

رییس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور با بیان اینکه کارت سوخت موتورسیکلت‌های بالای 15 سال و خودروهای سواری بالای 25 سال شهر تهران از این ماه شارژ نخواهد شد، گفت: برای موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی سراسر کشور نیز از این ماه سهمیه سوختی شارژ نخواهد شد.

به گزارش شهر، مجتبی شفیعی، درباره حذف سهمیه سوخت موتورسیکلت‌ها و خودروهای فرسوده، گفت: سهمیه سوخت موتورسیکلت‌های بالای 15 سال و خودروهای سواری فرسوده بالای 25 سال شهر تهران از ماه جاری واریز نشده و کارت آنها شارژ نخواهد شد و موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی نیز در سراسر کشور شامل این حذف سهمیه سوخت خواهند بود.
 
وی افزود: وزارت نفت در حال تکمیل اطلاعات است تا قطع سهمیه سوخت این موتورسیکلت‌ و خودروها از دی ماه جاری در دستور کار قرار بگیرد و به طور قطع اجرا خواهد شد.
 
رییس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور درباره علت ابطال نکردن کارت سوخت این خودروها و موتورسیکلت‌ها، گفت: با توجه به تماس‌هایی که با ستاد سوخت صورت گرفته و از آنجا که در کارت سوخت این خودرو و موتورسیکلت‌ها سوخت ذخیره وجود دارد، از این ماه به هیچ وجه کارت سوخت آنها شارژ نخواهد شد و ذخیره سوخت آنها نیز تا پایان سال اعتبار دارد و پس از آن هیچ اعتباری نخواهد داشت.

به گفته شفیعی، در حال حاضر برآورد می‌شود 70 هزار خودروی فرسوده شخصی در شهر تهران وجود داشته باشد که این تعداد دارای آلایندگی‌ بسیار بالایی است و با توجه به اینکه موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی و یا فرسوده همپوشانی دارند، برآوردها حاکی از وجود سه میلیون و 800 هزار موتورسیکلت فاقد پلاک ملی و فرسوده در کشور است که یک سوم این موتورسیکلت‌ها یعنی حدود یک میلیون موتورسیکلت در شهر تهران تردد دارند.

وی گفت: با توجه به اینکه هشت سالی است پلاک‌گذاری موتورسیکلت‌ها انجام می‌شود و ممکن است موتورسیکلت‌های فاقد پلاک هنوز به سن فرسودگی نرسیده باشند، یک ماه به دارندگان موتورسیکلت‌های فاقد پلاک ملی که به سن فرسودگی نرسیده، فرصت داده شده که نسبت به پلاک‌گذاری اقدام کنند.

افزایش حق بیمه شخص ثالث خودروهای فرسوده
به گفته شفیعی، یکی از طرح‌هایی که برای خودروهای فرسوده در حال انجام است، افزایش حق بیمه شخص ثالث آنهاست. هر چند که برخی از شرکت‌ها اقدام به افزایش آن داشتند، اما مقدار آن ناچیز بوده؛ لذا با توجه به خطرات ایمنی که این خودروها برای حمل و نقل دارند، حق بیمه‌ آنها افزایش می‌یابد و به صورت سراسری و قانونمند این طرح اجرا خواهد شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کارت سوخت فرسوده
ارسال نظر
نظرات شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
به نظر شما پراید امنیت داره؟؟؟چراقبول نمیکنیدکه ماشین های فرسوده خارجی باهمین قدیمی بودن بهترازپراید هست
پاسخ
آخرین اخبار
احکام جدید شهردار تهران؛ محمدباقر اعلمی سرپرست سازمان فرهنگی هنری شد
اکران مستند «این فصل را من می‌نویسم» در فرهنگسرای سرو
گلاب آدینه بعد از ۷ سال دوری، دوباره بازی می‌کند
«خدای جنگ» به لبنان می‌رود
«بهانه سکوت» بهانه‌ای برای از بین بردن بی اعتنایی به سینمای مستقل است
حامد مهربانی دبیر اجرایی جشنواره تئاتر «شهر» شد
روایت تشکیل یگان موشکی ایران به چاپ بیست و یکم رسید
نامزدهای جوایز امی ۲۰۲۵ اعلام شد
ایران در فهرست ۲۰ مقصد برتر گردشگری جهان قرار گرفت
نقش هنر تعزیه در زندگی مردم در فرهنگسرای سرو بررسی شد
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴
نمایشگاه «میر علمدار» در فرهنگسرای ارسباران
نمایشنامه‌خوانی «مجلس ضربت زدن» در فرهنگسرای خانواده اجرا می‌شود
فیلم؛ «ملاقات در بهشت» به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
نخستین تصویر از بازیگر سریال هری پاتر منتشر شد
اجتماع «بچه‌های رستا» به یاد شهید نهضت شهریاری در مجتمع شیخ صدوق(ره)
امیر نجفی تنها برگزیده طراحی جلد جشنواره کتاب مسکو شد
آثار هنرمند شهید منصوره عالیخانی به نمایش گذاشته می‌شود
نمایش و نقد فیلم «چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم» در فرهنگسرای ارسباران
«عاشورای بدون مرز» در فرهنگسرای نوجوان
نشست تخصصی نگاهی به موسیقی فیلم‌های «لالو شیفرین» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۴
چهل و ششمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود
هفتادمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران
نشست‌های تخصصی «جهانِ نوجوان» برای ارتقای رمان نوجوان آغاز می‌شود