کد خبر: ۷۲۶۴۲

رقابت رسول خادم با 4 نفر برای ریاست فدراسیون کشتی

مجمع انتخاباتي رياست فدراسيون کشتي در حالي امروز برگزار می شود که به نظر مي‌رسد رسول خادم، سرپرست فعلي فدراسيون مشکل چنداني براي رياست چهار ساله بر ورزش اول ايران نداشته باشد.

به گزارش شهر، مجمع انتخاباتي فدراسيون کشتي پس از حدود دو سال که اين فدراسيون با سرپرست اداره شد، امروز برگزار خواهد شد. در اين مدت حجت‌الله خطيب، سرپرست فدراسيون بود و با وجود نتايج خوب کشتي ايران در المپيک لندن و رقابت‌هاي جهاني مجارستان، از نظر مديريتي و مالي عملکرد قابل انتقادي داشت که سرانجام منجر به استعفاي او از سرپرستي فدراسيون شد و بدهي ميلياردي براي رييس بعدي به جا گذاشت.

 پس از خطيب، رسول خادم، قهرمان سابق جهان و المپيک و مدير تيم‌هاي ملي کشتي که سابقه حضور در شوراي شهر تهران را نيز دارد در روز 28 مهر امسال از سوي سيدرضا صالحي اميري، سرپرست وقت وزارت ورزش و جوانان به سرپرستي فدراسيون کشتي رسيد.

او در مدت حدود دو ماه و نيم توانسته مجامع هيات‌هاي استان‌هايي که با سرپرست اداره مي‌شدند را برگزار کند، به مشکلات مالي عديده فدراسيون تا اندازه‌اي سروسامان دهد و با بهبود وضع امکانات، زمينه بازگشت محمد بنا به تيم ملي کشتي فرنگي را فراهم کند و بزرگان کشتي را حول محور خود جمع کند.

در مقابل خادم، محمدرضا توپچي دبير فدراسيون دوره خطيب، علي بديع، حميد سيفي و مجتبي شيرازي حضور دارند که به نظر نمي‌رسد رقباي سرسختي براي قهرمان المپيک آتلانتا به حساب بيايند. البته عباس جديدي، نايب قهرمان المپيک آتلانتا و عضو شوراي شهر تهران هم کانديداي رياست فدراسيون است اما با توجه به نامه سازمان بازرسي کل کشور مبني بر منع حضور اعضاي شوراي شهر در انتخابات فدراسيون‌ها نمي‌تواند در اين انتخابات شرکت کند.

با وجود اين کانديداها به نظر نمي‌رسد خادم کار سختي براي رسيدن به صندلي رياست فدراسيون کشتي داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)