کد خبر: ۷۲۸۴۸

خطر تعليق بيخ گوش فدراسيون واليبال

رئيس سازمان ليگ فدراسيون واليبال گفت: ممکن است فدراسيون تعليق و تنبيه شود، اما خودمان پاسخگو خواهيم بود و مشکل خاصي نيست.

به گزارش شهر، منوچهر پورحسن درمورد بازي کردن برخي بازيکنان خارجي بدون مجوز بازي در هفته نخست از دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر واليبال باشگاه‌هاي کشور گفت: در دور رفت ما به تمام تيم‌هايي که بازيکنان خارجي داشتند و ITC نداشتند اجازه داديم که تا 15 روز مدارک خود را تکميل کنند و اگر اين اتفاق نمي‌افتاد فدراسيون مشکل پيدا مي‌کرد، نه باشگاه‌ها.

 وي ادامه داد: شرايط بازيکنان خارجي مانند بازيکنان داخلي نيست که مثلاً سربازي نداشته باشند و ما به آنها مجوز بدهيم، موضوع ITC يک موضوع بين‌المللي است. در دور برگشت هم همين اتفاق افتاده است و تيم‌ها ضمانت داده‌اند که در روزهاي آينده مدارک خود را تکميل کنند.

پورحسن خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها اعلام کردند که اين روزها ايام تعطيلات سال نو ميلادي است و کشورهاي اروپايي در تعطيلات به سر مي‌برند و به همين دليل خواستار زمان بيشتري براي تکميل مدارک شدند. ما هم براي اينکه عدالت را رعايت کنيم مانند دور رفت به تيم‌ها زمان داديم.

رئيس سازمان ليگ فدراسيون واليبال عنوان کرد: اگر يک درصد تيمي مدارکش را تکميل نکند فدراسيون بايد پاسخگو باشد. شهرداري زاهدان مدارک بازيکنان خارجي خود را در حالي که 15 روز به آنها فرصت داده بوديم بعد از يک ماه آوردند.

وي ادامه داد: روال قانوني اين است که ابتدا ITC بازيکنان خارجي بايد صادر شود و پس از آن بازي کنند، چراکه در غير اينصورت ممکن است آنها با باشگاه ديگري قرارداد داشته باشند. اگر ITC صادر نشود و بازيکني به مشکل برخورد کند فدراسيون دچار مشکل مي‌شود و اين موضوع يک بحث بين‌المللي است و به باشگاه مربوط نمي‌شود.

پورحسن در پاسخ به اين سوال که چه تضميني وجود دارد که اين تيم‌ها ITC بازيکنان خارجي خود را دريافت کنند و تحويل دهند، تصريح کرد: به هر حال ما رايزني‌هايي مي‌کنيم که به فدراسيون مربوط است. آيا تمام تيم‌هاي داخلي مدارکشان کامل است که به آنها اجازه بازي مي‌دهيم؟ قطعاً کامل نيست.

وي تاکيد کرد: اگر بازيکنان خارجي با مشکلي روبرو شوند فدراسيون بايد پاسخگو باشد؛ شما دنبال پاسخ نباشيد! به تيم‌ها ربطي ندارد که ما به چه بازيکني مجوز بازي مي‌دهيم. اگر مشکل بين‌المللي باشد فدراسيون تعليق و تنبيه مي‌شود و خودمان هم بايد پاسخگو باشيم که از اين نظر مشکل خاصي نيست.

رئيس سازمان ليگ فدراسيون واليبال درمورد فشردگي مسابقات و اعتراض برخي از باشگاه‌ها، گفت: ما پيش از شروع مسابقات از تيم‌ها نظرسنجي کرديم و همه اعلام کردند که نمي خواهند بعد از سال جديد بازي کنند و ما هم تصميم گرفتيم رقابت‌ها را فشرده برگزار کنيم.

وي افزود: کساني که اعتراض مي‌کنند خودشان اينگونه برنامه‌ريزي کرده‌اند و اگر حالا اعتراض مي‌کنند نشان از بي‌فرهنگي آنها است. آنها فرهنگ ورزشي و ثبات ندارند. در تمام دنيا مربيان و مسئولان معترض نامه اعتراض خود را به فدراسيون مي‌فرستند نه اينکه در رسانه‌ها اعلام کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران