ایرادی که مطهری از مجلس گرفت
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: برای خوشامدگویی به هیات هایی که از کشور عربی میهمان مجلس هستند از متن عربی استفاده شود نه انگلیسی.
به گزارش شهر، علی مطهری در نشست علنی امروز (سه شنبه 17 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: زمانی که هیات هایی از کشورهای عربی میهمان مجلس هستند، متن خوشامدی که در ال سی دی مجلس نقش می بندد، باید به زبان عربی باشد اما ما به زبان انگلیسی به آنها خوشامد می گوییم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زبان عربی زبان دوم مردم کشور ما است، افزود: من قبلا در این باره تذکر داده بودم و آقای باهنر که ریاست جلسه را برعهده داشت قرار بود این موضوع را پیگیری کند، اما امروز که هیاتی از سوریه میهمان مجلس بود، باز متن انگلیسی برای خوشامدگویی آنها استفاده شد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در نطق اخیر خود تاکید داشتند از الفاظ بیگانه استفاده نشود.
گفتنی است ابوترابی فرد که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت این تذکر را وارد دانست و از روابط عمومی خواست که متن خوشامدگویی را از این به بعد اصلاح کند./
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار