کد خبر: ۷۲۹۲۵

رئيس پليس امنيت عمومي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ اعلام کرد:

لشکرکشي اراذل و اوباش قمه بدست در ميرداماد کذب است

در پي انتشار خبري در يکي از سايت ها مبني بر لشکرکشي اراذل و اوباش قمه به دست در خيابان ميرداماد، رييس پليس امنيت عمومي تهران بزرگ اين خبر را تکذيب کرد.

به گزارش شهر به نقل از پايگاه خبري پليس، در پي انتشار خبري در يکي از سايت ها مبني بر لشکر کشي اراذل و اوباش قمه به دست در خيابان ميرداماد و حمله به خودروهاي مردم در پشت چراغ قرمز و سرقت اموال شهروندان؛ سرهنگ "عليرضا محرابي" رييس پليس امنيت عمومي فرماندهي انتظامي تهران بزرگ اين خبر را تکذيب کرد. 

وي در تشريح اين خبر گفت: به محض وصول اين خبر، صحت و سقم موضوع در دستور کار ماموران اين پليس قرار گرفت. 

در بررسي ها اوليه از دوربين هاي محل اعلامي وقوع چنين حادثه اي تأئيد نشد. ضمن تحقيق از کسبه محل، هيچ يک از شهروندان چنين حادثه اي را مشاهده نکرده بودند. 

سرهنگ محرابي گفت: در مرحله بعدي موضوع از ماموران راهور مستقر در محل پيگيري که وقوع اين اتفاق از سوي آنان نيز تکذيب شد. 

رييس پليس امنيت عمومي تهران بزرگ بيان داشت: از طريق اخبار مرکز فوريت هاي 110 در يک بازه زماني دو ساعته از 15:30 الي 17:30 (با توجه به ساعت اعلامي در خبر) مورد بررسي قرار گرفت که خوشبختانه چنين خبري از سوي هيچ يک از شهروندان اعلام نشده و فقط يک مورد سرقت لوازم داخل خودرو در ساعت 16:15به اين مرکز اعلام که گشت موتور سوار 110در محل حاضر و نسبت به تنظيم گزارش اوليه سرقت اقدام کرد. 

سرهنگ محرابي در ادامه افزود: به منظور کسب اطلاعات بيشتر با مالک خودرويي که مورد سرقت واقع شده بود تماس حاصل که زني به نام "س- ع" اعلام داشت حوالي ساعت 16:00 پس از خروج از محل کار و مراجعه به خودروام مشاهده کردم که شيشه کنار درب خودرو شکسته شده و متاسفانه پانل ضبط صوت بسرقت رفته است. وي هرگونه حمله توسط اراذل و اوباش و سرقت اموال را تکذيب کرد. در مورد ماسک موجود در محل(خارج از خودرو) که در تصاوير سايت مذکور ارائه شده نيز وي اظهار داشت که ماسک شخصي بوده و او از دستفروشي در محل خريداري کرده و احتمالا سارقان از داخل خودرو به بيرون انداخته اند. 

اين مقام انتظامي در پايان خاطر نشان کرد: با توجه به انتشار کذب اين خبر که متاسفانه طي يک اقدام کاملا غيرحرفه اي انجام و موجب تشويش اذهان عمومي گرديده است، قطعا اين موضوع از طريق مراجع ذيصلاح پيگيري خواهد شد. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران