کد خبر: ۷۳۷۵۳

نظر پروین پس از حذف پرسپولیس از جام حذفی

سرپرست باشگاه پرسپوليس شکست سرخپوشان در اهواز را ناشي از اتفاقات فوتبال و بدشانسي سرخپوشان دانست.

یه گزارش شهر، علي پروين در گفت‌وگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درباره شکست سرخپوشان در اهواز گفت: مي‌توانستيم قبل از اينکه بازي به ضربات پنالتي کشيده شود برنده ميدان باشيم و به مرحله بعد صعود کنيم. فوتبال است و هزار و يک اتفاق. بعد از بازي نيز در گفت‌وگويي تلفني با علي دايي تاکيد کردم که در ضربات پنالتي هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و بهترين بازيکنان دنيا هم پنالتي را هدر مي دهند. به اعتقاد بنده پرسپوليس در اهواز بدشانس و بداقبال هم بود و وقتي کار به ضربات پنالتي مي‌کشد هر اتفاقي ممکن است رخ دهد.

وي ادامه داد: طبيعي است که باشگاه با سرمربي‌اش ارتباط داشته باشد و ما نيز بعد از بازي درباره مسابقه با فولاد با سرمربي تيم صحبت کرديم. بايد بگويم با تمام توان و وجودمان از علي دايي و کادر فني حمايت خواهيم کرد و در اين برهه حساس اطمينان داريم که هواداران با درک شرايط در بازي هاي باقي مانده ليگ برتر پشتيباني و حامي تيم خواهند بود و شرايط را براي نتيجه گرفتن و خارج شدن تيم از وضعيت فعلي هموار خواهند کرد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: انشاالله با کمک هواداران و همت بازيکنان تيم پرسپوليس در بازي‌هاي آينده جبران خواهد کرد و براي پيروزي‌هاي متوالي در شش بازي باقي مانده آماده خواهد شد. هواداران بايد اتفاقات تلخ اخير را فراموش کنند و مثل کوه پشت تيم خودشان باشند و به تيم کمک کنند تا به روزهاي خوب خودش برگردد. در حال حاضر به اعتقاد بنده مسائل روحي رواني و فشاري که از اين نظر روي تيم به وجود آمده تاثير زيادي دارد و به همين دليل هواداران مي توانند تاثير ويژه‌اي در حرکت رو به جلوي تيم داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۷ اردیبهشت‌ماه

نمایشگاه لوگو نام «نام و نشان» در ایستگاه مترو شهید بهشتی (ره)

خوانش گروهی کتاب «خاله بازی» در کتابخانه دکتر شریعتی

هفته گرافیک با افتتاح ۳ نمایشگاه آغاز می‌شود

«غلبه بر دلشوره‌ها» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی نقاشی «هایکا» در نگارخانه کلک خیال

دختران ایران و غزه در دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)

پنجاه و یکمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «من زمینم تو درخت»

اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹ برپا شد

تماشای یک اردیبهشت موسیقایی در ایران عزیز؛ برنامه کنسرت‌ها اعلام شد

نویسنده مصری بوکر عربی ۲۰۲۵ را به خانه برد

شروع انبارگردانی در سروستان/ تعطیلی موقت کتابفروشی بزرگسال

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

رونمایی از کتاب صوتی «کی بود کی نبود» با صدای ثریا قاسمی در فرهنگسرای ارسباران

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

سی و هشتمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

داوری آثار جایزه جهانی «شهر شعر» با مشارکت ۵۰ داور شاخص

صابر ابر و الهام کردا دوباره همبازی می‌شوند

علیرضا داوودنژاد با این فیلم مدرن خود، گویی یک جوان سینماگر ۲۵ ساله است

فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه این هفته تهران

مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق(ع) در میدان امام حسین(ع)

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب