کد خبر: ۷۳۷۸۸

در مسیر راهپیمایی و زیرگذر ولیعصر(عج) توسط سازمان فرهنگی‌هنری؛

فرهنگسرای موقت 22 بهمن راه‌اندازی می‎شود

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در تشریح آخرین برنامه های ایام الله دهه فجر از نصب وقایع نگار 22بهمن 57 تا 92 در مسیر میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی خبر داد و گفت: همچنین برگزاری نمایشگاه فرهنگسرای موقت 22 بهمن در زیرگذر ولیعصر (عج) نیز در دستور کار قرار دارد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، دکتر سید محمد هادی ایازی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ضمن بیان این مطلب افزود: برنامه ها و فعالیت های مجموعه شهرداری تهران به مناسبت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورایعالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی مورد بررسی و مباحث مهمی در این جلسه به تصویب اعضا رسید.

وی گفت: مقرر شد تا مجموعه مدیریت شهری با همکاری سازمان ها و نهادهای متولی در جهت باشکوه تر برگزار شدن مراسم راهپیمایی 22 بهمن اهتمام داشته و زمینه حضور و مشارکت گروه ها و ساختارهای مردمی همچنین شبکه های اجتماعی شمسه، شکوفا، مشکات و تسنیم را فراهم کنند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: شرایطی فراهم می شود که مردم از محله های مختلف شهر تهران با نمادها، شعارهای خاص خودشان در راهپیمایی شرکت و به صورت خودجوش ابراز تعلق به ارزش ها و شعائر انقلابی و انزجار از استکبار جهانی را اعلام کنند.

ایازی ادامه داد: براساس مصوبه شورایعالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران تدابیری برای حضور گسترده اقلیت های دینی در مراسم راهپیمایی 22  بهمن اندیشیده خواهد شد.

وی گفت: سازمان زیباسازی نیز مانند دیگر مجموعه های شهرداری تهران برحسب ماموریت های خود نسبت به اجرای وظایفی در مسیر راهپیمایی اقدام خواهد کرد. همچنین این سازمان موظف شده تا پایان سال جاری تعداد 110پرچم در سطح شهر  نصب کند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد: مسیر میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی با نصب بنر و نمادهای پیشرفت و اقتدار و وقایع 22 بهمن 57 تا 92 مزین می شود. اجرای برنامه های فرهنگی، هنری و نمایشی در میدان امام حسین (ع) به عنوان مبدا حرکت راهپیمایی شرق تهران در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در عین حال سازمان فرهنگی و هنری نیز نسبت به راه اندازی فرهنگسرای موقت 22 بهمن در مسیر راهپیمایی و زیرگذر ولیعصر(عج) اقدام می کند.

ایازی گفت: براساس مصوبه شورایعالی فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تهران برج میلاد، باغ موزه دفاع مقدس، قصر، بوستان ولایت و ملت دراین ایام به طور خاص نورافشانی خواهند شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران عنوان کرد: سازمان ورزش نیز مسئولیت فراهم کردن زمینه حضور گسترده ورزشکاران و 5هزار دوچرخه سوار در مسیر راهپیمایی را عهده دار شده است. 
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴