کد خبر: ۷۳۹۰۲

آمادگی برج میلاد برای میزبانی جشنواره فیلم فجر

مدیرعامل برج میلاد تهران از آمادگی این برج برای میزبانی از منتقدان و هنرمندان در سی دو دومین جشنواره فیلم فجر خبر داد و گفت: مرکز همایش های برج میلاد تهران به عنوان کاخ جشنواره‎ها، همزمان با برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری کشور آماده برگزاری این دوره از جشنواره است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی برج میلاد تهران، فرزاد هوشیار پارسیان با بیان این مطلب افزود: همزمان با برگزاری سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر تجهیزات فنی، سیستم صوتی و تصویری سالن های نمایش تقویت شده است.

وی افزود: همچنین سیستم پخش سالن های فرعی برج میلاد تهران مجهز به سیستم پخش بلوری شده است .

به گفته هوشیار پارسیان، یکی دیگر از امکانات درنظر گرفته شده انتقال بازار فیلم سی و دومین جشنواره فیلم فجر به طبقات دوم تجاری برج میلاد تهران است و در نتیجه فضای پذیرایی از منتقدان، هنرمندان و خبرنگاران به طبقه MZ مرکز همایش ها منتقل شده و دیگر لازم نیست خبرنگاران و منتقدان تا رستوران محیطی  برای پذیرایی طی کنند.

مدیرعامل برج میلاد تهران با اشاره به سایر امکانات در نظر گرفته شده برای این رویداد بزرگ هنری گفت: با توجه تجربه سال های قبل  امسال پهنای باند اینترنت توسعه یافته  و اینترنت مرکز همایش ها با سرعت بسیار زیاد در اخیتار  خبرنگاران و عکاسان قرار گرفته است و آنها  براحتی می توانند مطالب و عکس های خود را در رسانه مورد نظر منتشر کنند.

هوشیار پارسیان تصریح کرد: برج میلاد تهران وظیفه ذاتی خود می‌داند که در راستای برگزاری مهم‌ترین رویداد سینمایی و فرهنگی انقلاب اسلامی ایران همانند سال‌های گذشته نهایت همکاری را با مسوولان و اهالی رسانه و هنرمندان داشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹