کد خبر: ۷۴۱۲۹

کي‌روش: با 14روز تمرين، توريست خواهيم بود

سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران معتقد است که در صورت اينکه برنامه آماده‌سازي تيم ملي براي حضور در جام‌جهاني تنها 14 روزه باشد، سفر به برزيل يک سفر توريستي خواهد بود.

به گزارش شهر، رسانه‌هاي پرتغالي امروز به اختلاف ميان کارلوس کي‌روش و کفاشيان بر سر اردوها و بازي‌هاي تدارکاتي مناسب براي تيم ملي به منظور حضور در جام‌جهاني پرداختند و بار ديگر بر احتمال بازگشت وي به آفريقاي جنوبي تأکيد کردند.

در گزارش اين رسانه‌ها آمده است: کارلوس کي‌روش، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و يکي از سه مربي پرتغالي که در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل حاضر خواهد شد، با فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي براي هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور پس از جام‌جهاني به توافق رسيده است.

کي‌روش اعلام کرده که اين صحبت‌ها شايعه هستند اما يک منبع آگاه در فدراسيون فوتبال آفريقاي جنوبي تأييد کرده است که توافق با اين سرمربي صورت گرفته و کي‌روش بار ديگر سرمربي آفريقاي جنوبي مي‌شود اما قرارداد هنوز به امضا نرسيده است و از آنجايي که کي‌روش از تمايلش به پايان همکاري با ايران صحبت کرده، اين قرارداد در جولاي عملي خواهد شد.

سرمربي پرتغالي که ايران را به جمع کشورهاي حاضر در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل رساند، از سال 2000 تا 2002 هدايت آفريقاي جنوبي را بر عهده داشت.

کي‌روش در حال حاضر با رئيس فدراسيون فوتبال ايران اختلافاتي بر سر تدارکات و آماده‌سازي براي رقابت‌هاي برزيل دارد.

نارضايتي از صحبت‌هاي کي‌روش در گفت‌و‌گو با خبرگزاري DPA مشهود است. وي در اين باره گفت: نمي‌توانيد تصور کنيد که ايران با 14 روز آماده‌سازي به جام‌جهاني برسد. دو دليل براي آنهايي که اينگونه فکر مي‌کنند، وجود دارد: يا ديوانه هستند يا در ديسني‌لند زندگي مي‌کنند. قوانين فيفا که 14 روز آماده‌سازي را براي حضور در جام‌جهاني لازم مي‌داند براي تيم‌هايي مثل اسپانيا، انگليس، برزيل يا آرژانتين است.

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران همچنين ادامه داد: اگر امکان اين را داشته باشيم که برنامه خاصي براي آماده‌سازي تيم ملي بريزيم، با واقعيت ايران هماهنگ شويم، مي‌توانيم روياي صعود به دور دوم را داشته باشيم.

کي‌روش خاطرنشان کرد: اين بر عهده رئيس فدراسيون است که اگر ما زير اين قوانين فيفا خوابمان ببرد، سفر به جام‌جهاني تنها يک سفر توريستي خواهد بود.

ايران در گروه F رقابت‌هاي جام‌جهاني با تيم‌هاي آرژانتين، بوسني و نيجريه هم‌گروه است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)