رقابتهاي جام حذفي انگليس
خداحافظی دژاگه و تیمش با جام حذفی
فولام با شکست برابر شفيلد يونايتد از جام حذفي انگليس کنار رفت.
به گزارش شهر، رقابت هاي جام حذفي انگليس شب گذشته با يک ديدار تکراري ادامه يافت که در آن فولام برابر شفيلد يونايتد به ميدان رفت. با توجه به اينکه ديدار رفت دو تيم با تساوي به پايان رسيده بود، اين ديدار بايد برنده ميداشت.
ديدار برگشت دو تيم نيز در پايان 90 دقيقه با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا کار به وقتهاي اضافه کشيده شود. اشکان دژاگه مليپوش ايراني در اين ديدار از دقيقه 59 جاي هوگو رودالگا به ميدان آمد. در وقتهاي اضافه نيز زور هيچ کدام از دو تيم به هم نرسيد تا اينکه شفيلد يونايتد در دقيقه 120 موفق شد به گل برسد و فولام را از اين رقابتها کنار بزند. تک گل اين ديدار را شان ميلر به ثمر رساند.
فولام اکنون تنها اميد خود را در اين فصل ماندن در ليگ برتر ميداند. آنها با 19 امتياز از 24 ديدار در قعر جدول رقابتهاي ليگ برتر قرار دارند و اين هفته بايد در اولدترافورد به ديدار منچستريونايتد بروند. جايي که رنه موئلستين دستيار سابق سر آلکس فرگوسن که هدايت فولام را برعهده دارد، برابر تيم سابق خود قرار خواهد گرفت.
برنامه دور يک هشتم نهايي که از 15 فوريه آغاز خواهد شد به شرح زير است :
شفيلديونايتد(دسته اول) - پرستون (دسته اول) يا ناتينگام فارست(دسته چمپيونشيپ)
آرسنال - ليورپول
منچسترسيتي - چلسي
برايتون (چمپيونشيپ) - هول سيتي
کارديف سيتي - ويگان (چمپيونشيپ)
شفيلد ونزدي (دسته دو)- چارلتون (چمپيونشيپ)
- رضا قوچان نژاد مهاجم تيم ايران عضو جديد تيم چارلتون است.
ساندرلند - ساوتهمپتون
اورتون- سوآنسي سيتي
گزارش خطا
پسندها:
۰
ارسال نظر
آخرین اخبار